Obnoviť stránku

Samsung SDXC 64GB PRO Plus

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SDXC 64GB PRO Plus

Skvelá rýchlosť, spoľahlivosť a odolnosť. To sú prednosti ultra rýchle pamäťové karty PRO Plus typu SDXC, ktorá je určená pre ukladanie fotiek, videí, hudby či aplikácií.Karta dosahuje rýchlosť triedy UHS-I, čo znamená, že oproti bežným kartám sú fotografie a videá zaznamenávaná štyrikrát rýchlejšie ai e tak ideálny pre 4K UHD nahrávanie videa a prehrávanie.

kľúčové vlastnosti

  • Rýchle čítanie a zápis (4K Ultra HD Video)
  • Vodeodolná (až 72 hodín v morskej vode)
  • Odolné voči extrémnym teplotám
  • Odolné voči röntgenovému žiareniu
  • Odolné voči magnetizmu

skvelé vlastnosti

Karta je schopná odolať magnetickému poľu a nezľakne sa ani silného poľa MRI skenera, ktoré sú používané napríklad v zdravotníctve. Odoláva aj letiskovým röntgenujú a vaše cenné dáta sú tak ochránená pred poškodením.Pamäťovej karte neublíži ani vysoké teploty v rozmedzí od -25 až do 85 ° C. Obrovskou výhodou je, že táto pamäťová karta je vodeodolné a prežijú až 72 hodín v morskej vode.Užite si s kartou vymoženosti dneška a oddajte sa rýchlym prenosom vašich dát. Karta dosahuje čítania 95 MB / sa zápis 90 MB / s.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I

Vlastnosti

Odolná proti Teplu, Vode
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K
Kód:  SASD05o
Produktové číslo:  MB-SD64D/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18