Obnoviť stránku

Samsung SDXC 128 GB PRO PLUS

4,9 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SDXC 128 GB PRO PLUS

Samsung SDXC 128 GB PRO Plus je pamäťová karta pre profesionálov

Vylepšená rýchlosť a kompatibilita vám vďaka pamäťovej karte Samsung SDXC 128 GB PRO Plus prináša vysoko nadpriemerný výkon, na ktorý sa môžete spoľahnúť v každej situácii. Všetky dáta tak budú uložené s vysokou dostupnosťou aj spoľahlivosťou. Využívajte pamäťovú kartu Samsung SDXC 128 GB PRO Plusnaprieč vašimi pracovnými zariadeniami so spoľahlivosťou jednotky v oblasti pamätí typu flash.


Kľúčové vlastnosti Samsung SDXC 256 GB PRO Plus

  • Špičková SD karta na profesionálne použitie
  • Rýchlosť čítania až 160 MB/s, rýchlosť zápisu až 120 MB/s
  • Ideálna na záznam 4K UHD videa a sekvenčné snímky
  • Vhodná na použitie vo fotoaparátoch, kamerách aj notebookoch
  • 7-násobná ochrana dát: vodoodolná, odolná voči vysokým teplotám, röntgenovému žiareniu, magnetickému žiareniu, opotrebovaniu, nárazom a pádu z výšky
  • Predĺžená záruka na 120 mesiacov

Rýchlosť a špičkový výkon

Zvládnite s absolútnou ľahkosťou aj tie najnáročnejšie úlohy. Dokonca aj pri presúvaní veľkých súborov je pamäťová karta Samsung SDXC 128 GB PRO Plus neskutočne rýchla vďaka U3 Class 10 aprenosovým rýchlostiam až 160 MB/s na čítanie a krásnych 120 MB/s na zápis. To znamená, že aj náročné aplikácie budú načítané v priebehu pár okamihov a pobežia úplne hladko. Dokonca aj záznam 4K videa.


Na kartu Samsung SDXC 128 GB PRO Plus uložíte množstvo dát

Nájdite si svoju ideálnu kapacitu a osloboďte svoje zariadenie od limitov. Pamäťové karty Samsung PRO Plus sú k dispozícii s kapacitou 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB alebo 512 GB. Vďaka rozličným kapacitám si ľahko vyberiete kartu presne pre váš spôsob použitia. Už sa nebudete musieť trápiť nedostatkompriestoru - na uloženie vašich spomienok ho vždy bude dostatok.

Niekoľkonásobná ochrana dát

Vaše súbory budú v bezpečí za všetkých okolností. Pamäťová karta Samsung SDXC 128 GB PRO Plus je spoľahlivým nosičom s prvotriednou ochranou. Vďaka sedemstupňovej ochrane¹⁻⁷ karta prečká tvrdé podmienky aj vysokú mieru používania – doma, vonku či na cestách. Desaťročná obmedzená záruka vám potomprinesie skutočne dlhotrvajúci pokoj.


Samsung, svetová jednotka v pamäťových flash kartách

Spoločnosť Samsung je značka číslo jedna medzi výrobcami flash pamätí už od roku 2003. Všetok firmvér a komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, vďaka tomu zažijete špičkový výkon a maximálnu spoľahlivosť pri akomkoľvek nasadení.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10

Vlastnosti

Odolná proti Teplu
Kód:  SASD020d3
Produktové číslo:  MB-SD128K/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06