Obnoviť stránku

Samsung SDHC 32 GB EVO PLUS

4,7 53 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung SDHC 32 GB EVO PLUS

Samsung SDHC 32 GB EVO Plus je pamäťová karta pre každú príležitosť

S pamäťovou kartou Samsung SDHC 32 GB EVO Plus si užijete nielen vylepšenú rýchlosť, ale aj výbornú kompatibilitu a maximálnu spoľahlivosť. Na každom zariadení si vychutnáte skvelý výkon pri čítaní aj zápise, takže nebudete nikdy zbytočne čakať na koniec kopírovania. Všetky dáta tak totiž budú uložené s vysokou spoľahlivosťou. Využívajte pamäťovú kartu Samsung SDHC 32 CB EVO Plus naprieč plejádou počítačov, notebookov, zrkadloviek, bezzrkadloviek alebo kamier.


Kľúčové vlastnosti Samsung SDHC 32 GB EVO Plus

  • Spoľahlivá pamäťová SD karta s vysokou prenosovou rýchlosťou až 130 MB/s
  • Ideálna na záznam 4K UHD videa a super spomalené nahrávky
  • Vhodná na použitie vo fotoaparátoch, kamerách aj notebookoch
  • 7-násobná ochrana dát: vodoodolná, odolná voči vysokým teplotám, röntgenovému žiareniu, magnetickému žiareniu, opotrebovaniu, nárazom a pádu z výšky
  • Predĺžená záruka na 120 mesiacov

Rýchlosť a špičkový výkon

Zvládnite s absolútnou ľahkosťou aj tie najnáročnejšie úlohy. Dokonca aj pri presúvaní veľkých súborov je pamäťová karta Samsung SDHC 32 GB EVO Plus dostatočne rýchla vďaka rýchlosti čítania až 130 MB/s. Nielen že podporuje 4K videá a sériové snímanie, ale zároveň umožňuje jednotlivé zábery okamžite nahrať do počítača a následne zdieľať s priateľmi.


Na kartu Samsung SDHC 32 GB EVO Plus uložíte množstvo dát

Nájdite si svoju ideálnu kapacitu a osloboďte svoje zariadenie od limitov. Pamäťové karty Samsung EVO Plus sú k dispozícii s kapacitou 32 GB, 64 GB, 128 GB a 256 GB. Vďaka rozličným kapacitám si ľahko vyberiete kartu presne pre váš spôsob použitia. Už sa nebudete musieť trápiť nedostatkom priestoru - na uloženie vašich spomienok ho vždy bude dostatok.

7-násobná ochrana dát

Vaše súbory budú v bezpečí za všetkých okolností. Pamäťová karta Samsung SDHC 32 GB EVO Plus je spoľahlivým nosičom s prvotriednou ochranou. Vďaka sedemstupňovej ochrane¹⁻⁷ karta prečká tvrdé podmienky aj vysokú mieru používania – doma, vonku či na cestách. Desaťročná obmedzená záruka vám potom prinesie skutočne dlhotrvajúci pokoj.


Samsung, svetová jednotka v pamäťových flash kartách

Spoločnosť Samsung je značka číslo jedna medzi výrobcami flash pamätí už od roku 2003. Všetok firmvér a komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, vďaka tomu zažijete špičkový výkon a maximálnu spoľahlivosť pri akomkoľvek nasadení. 


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10

Vlastnosti

Odolná proti Teplu
Kód:  SASD020c1
Produktové číslo:  MB-SC32K/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01