Obnoviť stránku

Samsung Scoop EO-SG510C

4,5 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung Scoop EO-SG510C

Počúvajte hudbu kdekoľvek a nahlas

Reproduktor Samsung Scoop sa vďaka svojmu elegantnému dizajnu a kovovému vyhotoveniu stane štýlovým doplnkom nielen doma, ale aj na cestách.

Miniatúrny dizajn

Vďaka svojmu miniatúrnemu rozmeru môžete reproduktor nosiť stále pri sebe. Teraz si svoju obľúbenú hudbu môžete užívať kdekoľvek a to aj bez slúchadiel.

Šikovný popruh

Praktický remienok umožní reproduktor nosiť na zápästí, pripevniť na batoh alebo jednoducho zavesiť doma na vešiak, aby ste ho nehľadali, keď zase vyrazíte von počúvať vaše obľúbené pesničky.

Malý vzhľadom, výrazný zvukom

Zdanie klame. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom Samsung Scoop ponúka kvalitnú a jasnú reprodukciu zvuku so širokým frekvenčným rozsahom.

Komfort pri telefonovaní

Zabudovaný mikrofón umožní telefonovať s hlasitým odposluchom. Navyše vďaka technológii, ktorá účinne odstraňuje okolité ruchy, bude prenášaný hlas vždy dokonale čistý.

Odolá aj kvapkám vody

Reproduktor je odolný voči striekajúcej vode, takže ho môžete bez problémov používať v kúpeľni, alebo bez obáv umiestniť na okno a keby začalo náhodou pršať, tých pár kvapiek zariadeniu neuškodí.

 
Kód:  SAAA0205a
Produktové číslo:  EO-SG510CDEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18