Obnoviť stránku

Samsung S5611 Metallic Silver

4,4 171 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

Samsung S5611 Metallic Silver

Veľká výdrž, efektívny rozmer

Samsung S5611 predstavuje telefón klasickej konštrukcie s pekným dizajnom, skvelou ergonómiou a dlhou výdržou. Telefón kombinuje ideálnu veľkosť s nízkou hmotnosťou, čo znamená, že výborne padne do každej ruky a bez problémov sa zmestí do každého vrecka. Napriek tomu je vybavený dostatočne veľkým displejom s uhlopriečkou 2,4" pre efektívnu prácu s telefónom.

Velká výdrž, efektivní rozměr

Možnost rozšíření

Možnosť rozšírenia

Ak vám nebude stačiť interná pamäť, je možné ju rozšíriť až o ďalších 16 GB pomocou slotu pre pamäťové karty typu MicroSD. Telefón je možné jednoducho bezdrôtovo pripojiť k počítaču alebo inému mobilnému zariadeniu pomocou Bluetooth vo verzii 3.0.


Kvalitný fotoaparát

S telefónom sa nestratíte ani vo svete multimédií. Na zadnej strane nájdete fotoaparát s rozlíšením 5 MPx a automatickým zaostrovaním, ktorý zachytí každý nezabudnuteľný okamih. Vďaka prisvetľovacej dióde budete robiť skvelé fotky aj za zhoršených svetelných podmienok.

Kvalitní fotoaparát

Podpora multimédií

Podpora multimédií

Integrovaný hudobný prehrávač zase umožní počúvanie vašej obľúbenej hudby vo všetkých bežných formátoch. Cez 3,5 mm jack môžete pripojiť slúchadlá alebo použiť reproduktor. V telefóne nájdete tiež aplikácie ako Facebook či GMail, vďaka ktorým môžete zostať v neustálom kontakte s vašimi priateľmi. Mnoho ďalších aplikácií je možné stiahnuť z portálu Samsung Apps.


Kód:  RS146e1b
Produktové číslo:  GT-S5611MSAETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01