Obnoviť stránku

Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ strieborné

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung S Pen pro Galaxy Tab S7/S7+ strieborné

Využite našu skvelú ponuku a doprajte si všetky vymoženosti s najpokročilejším stylusom Samsung S Pen. Tento model je určený pre mobilný telefón Samsung Galaxy Tab S7/S7+. Prepracovaný a zároveň elegantný strieborný dizajn je navyše veľmi funkčný, do ruky padne ceruzka ako uliata. Každý pohyb aj tlak vašej ruky bude dokonale skopírovaný. Uvidíte sami, že používanie stylusu Samsung si zamilujete. Jedným kliknutím možno ovládať prezentáciu, spúšťať a pozastaviť videá, alebo fotiť. Užite si úplne nový spôsob ovládania telefónu pomocou jednoduchých gest.

Kľúčové vlastnosti stylusu Samsung S Pen pre Galaxy Tab S7/S7+, strieborný

  • Elegantný strieborný stylus Samsung s bluetooth technológiou na jednoduché ovládanie telefónu
  • Kompatibilný so smartfónom Samsung Galaxy Tab S7/S7+
  • Vysoká citlivosť na tlak a rýchle reakčné doby
  • Presný hrot pera pre pohodlné písanie a kreslenie
  • Perfektne padnúci do ruky

Pohodlné ovládanie so stylusom Samsung Galaxy Tab S7/S7+

Pohybom stylusu Samsung Galaxy Tab S7/S7+ proti smeru alebo po smere hodinových ručičiek možno pohodlne a hlavne rýchlo meniť zoom a vyfotiť tak skupinovú fotku alebo rovno celú scénu aj okolie. Prezeranie fotiek vo vašej galérii zvládnete jednoduchým jedným ťahom doprava alebo doľava. Hlasitosť zmeníte potom pohybom stylusu smerom hore pre zvýšenie alebo dole pre zníženie hlasitosti, to všetko bez nutnosti dotknúť sa displeja alebo akéhokoľvek tlačidla. Toto veľmi intuitívne ovládanie sa stane neodmysliteľnou súčasťou každodenného používania vášho mobilného telefónu. Musíme uznať, že strieborná farba sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Príjemným benefitom na záver je veľmi precízne dielenské spracovanie, ktoré zaručí vašu maximálnu spokojnosť po dlhú dobu.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Tablet
Kompatibilita Android, Univerzálne
Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+

Hrot

Technológia Pasívna
Materiál Guma

Vlastnosti

Funkcie Bluetooth, Rozpoznanie tlaku

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 144,8 mm
Priemer 8,2 mm
Hmotnosť 30 g
Kód:  WR6121a7
Produktové číslo:  EJ-PT870BSEGEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19