Obnoviť stránku

SAMSUNG RT58K7105SL/EO

+ 20 rokov záruka na kompresor
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RT58K7105SL/EO


Vždy čerstvé a chutné potraviny 

Bojujete vo svojej chladničke s oschnutými a nevábnymi potravinami? Inovatívny Twin Cooling Plus™ od spoločnosti Samsung sa postará o to, aby vaše obľúbené pochúťky zostali vždy čerstvé a šťavnaté. Vytvára totiž až 70% vlhkosť, ktorá nevysušuje, ale naopak zachová kvalitu a prospešné vlastnosti skladovaných potravín. Naopak, technológia klasických chladničiek je schopná dosiahnuť len 30% vlhkosť.



Pachy nemajú žiadnu šancu

Inteligentný systém Twin Cooling Plus™ striktne oddeľuje chladenie každej jednej priehradky. Zabraňuje tým nepríjemnému miešaniu pachov z chladničky a mrazničky. Vaše mrazené potraviny si tak vždy zachovajú svoj pôvodný chuťový profil a arómu.



Zmestí sa do nej skutočne všetko

Môžete si urobiť poriadne zásoby. Dômyselné konštrukčné riešenie SpaceMax sa postará o to, aby si všetky vaše lahôdky našli svoje miesto. A to bez zbytočného zvyšovania externých rozmerov spotrebiča. Chladnička totiž disponuje veľkolepou kapacitou až 583 l. To je dostatočný priestor aj pre vaše víkendové mega nákupy.



5 praktických režimov na mieru

Šetrite energiu i úložné miesto. Praktický systém piatich režimov vám dovoluje flexibilne variovať priestor v chladničke. Mraziaci i chladiaci box môžete ľubovoľne nastavovať či dokonca vypnúť. Presne podľa vašich aktuálnych požiadaviek. 



Rýchle chladenie na stlačenie gombíka

Špičková chladnička od spoločnosti Samsung je vybavená šikovnou funkciou Power Cool, ktorá vám v okamihu vychladí akýkoľvek nápoj alebo jedlo. Alebo si zvoľte funkciu Power Freeze s hĺbkovým mrazením všetkých potravín. Vyrobí vám dokonca aj ľad pre vašu koktejlovú párty. A to všetko len pomocou jedného tlačidla. 



Potichu šetrí vašu energiu

Pokročilá technológia digitálneho invertora dodáva chladničke nielen bezkonkurenčný výkon, ale stará sa aj o jej bezproblémový a tichý chod. Súčasne znižuje požiadavky na výdaj energie a šetrí vaše náklady na elektrinu. Navyše digitálny invertor výrazne predlžuje životnosť celého zariadenia. 



Z chladničky priamo na váš stôl

Už žiadne zbytočné prekladanie pracne vyrobeného sushi, drobného predjedla či finger foods. Odteraz môžete všetko úhľadne naservírovať priamo na špeciálnu poličku a vložiť rovno do chladničky. A keď príde čas na hodovanie, stačí ich len vytiahnuť a môžete svojich návštevníkov začať hostiť. Takto vo svojej chladničke využijete aj priestor, ktorý by inak zostal prázdny. 



Filtruje vzduch a zbavuje ho baktérií 

Systém cirkulácie vzduchu v chladničke Samsung RT58K7105SL slúži nielen na zaistenie správnej teploty vašich potravín, ale zároveň odstraňuje vzduchom prenášané baktérie. Využíva na to antibakteriálny kryt a špeciálny filter s aktívnym uhlím, ktoré vzduch sterilizujú a súčasne ho zbavujú nepríjemného zápachu. 


Úsporné LED osvetlenie

Aj počas polnočnej kontroly chladničky oceníte príjemné LED osvetlenie. Vyžaruje jasné biele svetlo, ktoré ukazuje prirodzené farby vašich potravín. Vďaka umiestneniu po bokoch a hornej časti chladničky budete mať vždy absolútny prehľad o všetkých poličkách a priehradkách. A pomocou LED technológie navyše ušetríte aj množstvo energie. 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky F
Ročná spotreba energie chladničky 362 kWh/annum
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Hore
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Zásobník na vodu, Výdajník vody
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Twin Cooling, Multi-AirFlow
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 583 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 10 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 179 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 97 kg
Kód:  SACHL018
Produktové číslo:  RT58K7105SL/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06