Obnoviť stránku

SAMSUNG RS7547BHCSP

+ 10 rokov záruka na kompresor
4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS7547BHCSP

Zháňate štýlovú, priestrannú a výkonnú chladničku s mrazničkou, ktorá uspokojí potreby aj naozaj veľké rodiny? V tom prípade ste na správnom mieste! Luxusná, voľne stojaca chladnička amerického typu, Samsung RS7547BHCSP s desaťročnou zárukou na kompresor,  v nerezovom vyhotovení s množstvom dizajnových a funkčných prvkov. Napríklad špeciálna ergonomická rukoväť EZ Handle je zapustená do spotrebiča, aby neprekážala a nenarušovala čistý dizajn. Okrem iného umožňuje jednoduché otváranie - na otvorenie dverí stačí len malý dotyk, takže túto chladničku napríklad aj prstom otvorí každé malé dieťa. Nízka energetická náročnosť (trieda A+) sa postará o nízke prevádzkové náklady.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová chladnička amerického typu s progresívnym systémom chladenia TwinCooling Plus
  • Energetická trieda A  šetrí životné prostredie a rodinný rozpočet
  • Veľké priehradky na ovocie a zeleninu - s melónom či tekvicou už nebude žiadny problém
  • Inovatívne LED osvetlenie s nižšou hrejivosťou a spotrebou
  • Technológia Multi Flow distribuuje rovnomernú teplotu naprieč celou chladničkou
  • Špeciálne funkcie True No Frost, teda chladnička konečne bez námrazy
  • Komfortný LED displej pre ľahkú obsluhu
  • Jednoduché otváranie s komfortnou zapustenou rukoväťou
  • Nápojový automat a výrobník ľadu

Vyskúšate a nebudete chcieť inú!

Externý LED displej je podsvietený príjemnou modrou farbou a informuje vás o celkovej prevádzke. Budete tak ihneď vedieť, kedy nastane čas na výmenu filtra, uvidíte teplotu v chladiacej či mraziacej časti, ľahko aktivujete výdajník vody alebo tiež prepnete chladničku do prázdninového režimu. Ten dokáže znížiť výkon chladničky v dobe, keď odchádzate na dovolenku alebo budete mimo domova dlhšiu dobu. Týmto režimom chladničku pripravíte na to, že dvierka budú takmer stále zatvorená a nie je tak nutné ísť "na plné otáčky". 

Prioritou je maximálny komfort a elegantné spracovanie

Chladiaci systém TwinCooling Plus zaisťuje perfektné chladenie obidvoch oddelení nezávisle na sebe. Nebudú sa tak miešať pachy vo vnútri - torta vám už nikdy nenapáchne fašírkou z mraziaka, zmrzlina nikdy nebude premrznutá a tak podobne! Systém MultiFlow zas zaisťuje efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke i mrazničke - po každom otvorení chladničky sa rýchlejšie obnovuje nastavená teplota. Špeciálny výrobník ľadu ClearView Icemaker dokáže obsiahnuť až 2 kg ľadu. Box s ľadom je priehľadný, takže ľahko skontrolujete, koľko ľadu ešte zostáva.

Ideálne podmienky pre vaše potraviny

Vedľa TwinCooling Plus a MultiFlow technológiu tu máme ešte ďalšie vychytávky! Systém Total No Frost zabráni nežiaducej tvorbe námrazy, čím šetrí váš čas a energiu, ktorú zbytočne vynakladáte pri zdĺhavom odmrazovaní. Bez námrazy chladnička lepšie chladí a uskladnené potraviny zostávajú dlhšie čerstvé a chutné. 

Kód:  FAC270j
Produktové číslo:  RS7547BHCSP/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16