Obnoviť stránku

SAMSUNG RS68N8941SL/EF Family HUB

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS68N8941SL/EF Family HUB


Samsung Family Hub je chladnička, ktorá spája rodinu 

Urobte si zo svojej kuchyne priestor, v ktorom vaša rodina vždy nájde všetky dôležité informácie. Nechajte si prostredníctvom špeciálneho displeja Rodinná plocha na chladničke Samsung Family Hub zobrazovať zaujímavý obsah. Či už pôjde o rodinné fotografie alebo nálepky s pripomienkami. Dokonca si chvíle strávené v kuchyni môžete spríjemniť obľúbenými skladbami – do Rodinnej plochy je možné pridať aj hudobný prehrávač.



Komunikácia s rodinou na novej úrovni 

Buďte informovaní o vašom dni hneď od rána. Ranný súhrn vám na displeji ponúkne prehľad správ, predpoveď počasia a oboznámi vás aj s trvanlivosťou vašich potravín. Môžete tiež využiť služby hlasového asistenta Bixby, ktorý vás hneď identifikuje a zobrazí vám informácie na mieru. Na očiach budete mať hneď aj kalendár, ktorý môžu zdieľať a upravovať viacerí členovia rodiny, prípadne ich synchronizovať so svojimi kalendármi na smartfónoch. S Rodinnou plochou si môžete byť istí, že vaše vzťahy s rodinou len tak neochladnú – komunikovať a udržiavať sa v obraze môžete aplikáciami Poznámky a Zoznam úloh. Stačí sa ku chladničke Samsung Family Hub priblížiť a rozhranie sa zapne.



Video zábava vo vašej kuchyni 

Samsung Family Hub je skvelým prostriedkom na výmenu informácií o povinnostiach. No myslí aj na zábavu! Na jej obrazovke môžete zobraziť audiovizuálny obsah, či už z vášho Smart TV spoločnosti Samsung alebo z vášho smartfónu. Nemusíte pritom nakupovať a inštalovať žiaden dodatočný softvér. Stačí otvoriť inteligentnú aplikáciu SmartView a zvoliť si zariadenie, ktorého obrazovku chcete zachytiť.


Samsung Family Hub nahradí aj rádio 

Pri varení či posedení v kuchyni vždy dobre padne príjemná hudba. Preto môžete chladničku Samsung RS68N8941SL/EF využiť aj ako inteligentný hudobný prehrávač. Stačí použiť svoj účet na streamovacích službách Spotify či Amazon Music, zvoliť si obľúbené albumy, skladby či playlisty a vychutnávať si ich počúvanie vo vysokej kvalite. A s aplikáciou TuneIn budete mať k dispozícii aj podcasty, rádiové stanice či komediálne programy.



Samsung RS68N8941SL/EF pomôže pri nakupovaní 

Majte vždy dokonalý prehľad o obsahu vašej chladničky. Inteligentná funkcia View Inside vás oboznámi s tým, aké jedlo na vás čaká a tiež, aký je jeho dátum spotreby. Nielen vtedy, keď sa pozriete na domovskú obrazovku – tieto informácie budete mať na dohľad aj vo vašom smartfóne. Môžete tak mať praktický prehľad o vašich zásobách aj v momente, keď budete nakupovať v miestnom supermarkete. Dokonca si podľa toho môžete inteligentným spôsobom vytvoriť vlastný nákupný zoznam.



Samsung Family Hub uľahčí prípravu jedla 

Príprava jedla nikdy nebola jednoduchšia. S aplikáciou Smart recepty získate podrobné inštrukcie na prípravu vašich obľúbených jedál. A ak nebudete vedieť, čo si máte uvariť, využijete inteligentnú funkciu Plánovač jedla, ktorá vám ponúkne gastronomické tipy podľa vašich preferencií. Nenašli ste v chladničke ingrediencie na pokrm, ktorý si chcete pripraviť? Nevadí! Využite už spomínanú aplikáciu Nákupný zoznam, do ktorej môžete klepnutím alebo hlasovým príkazom pridať vami zvolenú položku a následne synchronizovať zoznam s vaším smartfónom.



Samsung RS68N8941SL/EF prepojí vaše inteligentné zariadenia 

Získajte kontrolu nad vašou prepojenou domácnosťou vďaka aplikácii SmartThings. Svoje inteligentné zariadenia môžete ovládať hlasom alebo prostredníctvom dotyku domovskej obrazovky na vašej americkej chladničke Samsung RS68N8941SL/EF. Prístroje môžete praktickým spôsobom vypínať a zapínať či upravovať ich nastavenia.



Telefonáty pod kontrolou 

S rodinou, priateľmi či kolegami môžete byť v spojení aj počas varenia. Inteligentnú chladničku Samsung Family Hub totiž môžete prostredníctvom konektivity Bluetooth pripojiť k smartfónu, a skrátka, volať či prijímať hovory jednoduchými hlasovými pokynmi. Nemusíte teda nosiť telefón v ruke. Rozhovory si bez akejkoľvek námahy budete vychutnávať aj pri príprave vašich obľúbených pochúťok.



Samsung RS68N8941SL/EF Family Hub má výnimočný vnútorný objem a štandardné rozmery 

Pripravte sa na príjemné prekvapenie. Akonáhle americkú chladničku Samsung Family Hub otvoríte, objavíte viac priestoru na potraviny. Vďaka technológii SpaceMax ponúka chladnička až o 100 litrov väčšiu kapacitu než bežné modely. A to bez navýšenia vonkajších rozmerov.



Optimálna vlhkosť a čerstvosť 

Systém Twin Cooling Plus dáva pozor na teplotu a vlhkosť v chladničke a mrazničke s nezávislým chladením. Pachy sa tak nemiešajú a jedlo sa nevysušuje a ostane až dvakrát dlhšie čerstvé.



Kovová konštrukcia udrží chlad 

Chladničku Samsung RS68N8941SL/EF nevyruší ani časté otváranie dvierok. Kovová konštrukcia zadnej časti pomáha zachovávať optimálnu teplotu. Tiež udržuje chlad, keď sú dvierka otvorené, takže ho uniká menej. Po zavretí sa tak teplota rýchlo vráti na správnu úroveň.



Precízne chladenie vo všetkých ohľadoch

Nezávislé chladenie sa postará o dokonalé udržanie teploty v každom kúte chladničky Samsung Family Hub. Precízna izolácia znižuje výkyvy teploty, či už je vonku teplo alebo zima. K udržaniu správnych hodnôt prispieva tiež digitálna invertorová technológia.



Moderný a štýlový dizajn 

Dnes letí jednoduché a čisté vyhotovenie. Ploché dvere nevyčnievajú do kuchynského priestoru, takže nenarušujú jeho dizajn, ale naopak, vkusne a moderne ho dopĺňajú.




Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky F
Ročná spotreba energie chladničky 412 kWh/annum
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Nulový nábeh dverí
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výrobník ľadu, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, S pripojením na vodu
Špeciálne funkcie chladničky Multi-AirFlow, Metal Cooling
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky WiFi

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 593 l
Mraziaci výkon za 24 h 12 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 178 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 130 kg

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie S pripojením na vodu, Výrobník ľadových kociek, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Metal Cooling, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Nábeh dverí Nie
Klimatická trieda SN, N, ST, T
Kód:  SACHL042
Produktové číslo:  RS68N8941SLEF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07