Obnoviť stránku

SAMSUNG RS68A884CB1/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
4,8 17 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 589 €

SAMSUNG RS68A884CB1/EF

Moderná dvojdverová chladnička Samsung RS68A884CB1/EF stvorená pre vašu rodinu

Veľký nákup, ale málo miesta v chladničke? Skladovanie potravín na balkóne či parapetnej doske skutočne nie je to správne riešenie. Práve pre vás je vhodná moderná dvojdverová chladnička RS68A884CB1/EF od spoločnosti Samsung. S unikátnou technológiou SpaceMax a vysokou retánovou izoláciou so štíhlymi stenami získate mimoriadnu 364-litrovú kapacitu pre celý váš rodinný nákup. Vylaďte si svoju kuchyňu do najmenších detailov s kvalitným povrchom s nehrdzavejúcej ocele a robustným dizajnom, ktorý sa bude harmonicky vynímať aj vo vašej domácnosti. 

Americká chladnička Samsung RS68A884CB1/EF s chladením na mieru

Americká chladnička Samsung RS68A884CB1/EF je vybavená inovatívnym systémom prevádzkových režimov funkcie Smart Conversion, ktorý vám spoločne s technológiou Twin Cooling umožňuje flexibilne meniť cirkuláciu chladného vzduchu podľa vlastného uváženia. A ak plánujete na pár dní opustiť svoj domov alebo sa jednoducho chystáte na dovolenku, vypnite mrazničku a nechajte zapnutú iba chladničku. V prípade, že potrebujete viac miesta, mraziaci priestor budete môcť premeniť na bežnú chladničku, čo umožňuje efektívnejšie využitie elektrickej energie.

2× čerstvejšie potraviny

Uchovávajte jedlo v chladničke Samsung RS68A884CB1/EF v čo najvyššej kvalite s dvojitým chladením pokročilej technológie Twin Cooling Plus. Všetko od mliečnych a mäsových výrobkov, cez vajcia a nápoje, až po mrazené výrobky či zmrzlinu, zvládnete neustále kontrolovať a prepínať medzi prevádzkovými režimami, čo vám ušetrí nemalé náklady za energiu. 

Side-by-side chladnička Samsung RS68A884CB1/EF ponúkne osobnú vínnu pivnicu

Patríte medzi zberateľov exkluzívnych vín, znalcov, alebo si jednoducho radi doprajete dokonale vychladený pohár po ťažkom dni? V tom prípade vás poteší, že side-by-side chladnička Samsung je opatrená špeciálnym stojanom na víno, ktorý pojme aj atypické tvary fliaš bez toho, aby prekážali ostatným potravinám. V porovnaní so štandardnými policami poskytuje plochejší dizajn dômyselnejšie usporiadanie, prehľadnejšiu organizáciu a rozsiahlejší priestor na nápoje a položky rôznych veľkostí. 

Kombinovaná chladnička s mrazničkou Samsung RS68A884CB1/EF – kráľovná vašej kuchyne

Kombinovaná chladnička s mrazničkou Samsung RS68A884CB1/EF má prémiové funkcie, očarujúci povrch a decentný vzhľad, ktorý navyše dopĺňajú čisté línie s matnými striebornými tónmi. Zdôraznite osobitý dizajn vašej kuchynskej linky a vytvorte z celej miestnosti maximálny a štýlový priestor pre vaše kulinárske umenie.

Zapadne aj do menšieho priestoru

So značkou Samsung získavate istotu, že neplytváte miestom, energiou ani peniazmi. V porovnaní s bežnými zariadeniami prišli dizajnéri chladničky RS68A884CB1/EF s dômyselným riešením, ktoré vám poskytne oveľa viac priestoru bez priameho vplyvu na vonkajšie rozmery. Špeciálne ploché potrubie na zadnej strane spotrebiča umožňuje efektívnejšie využitie celej kuchynskej plochy, rovnako ako aj dostatok miesta pre celý váš nákup.


Ovládanie chladničky Samsung RS68A884CB1/EF jediným prstom

Zdá sa vám šľahačka na dezerte málo nadýchaná? Nastavte si teplotu chladenia podľa svojich preferencií. Digitálny ovládací panel je zabudovaný vnútri spotrebiča a ponúkne vám praktickú obsluhu chladničky aj mrazničky. Získajte každodenný prehľad o aktuálnom stave vášho zariadenia bez ohľadu na to, či ste malý alebo veľký. Poloha displeja je zámerne posunutá nižšie, aby naň dosiahli napríklad aj ľudí so zdravotným znevýhodnením. 

Precízne a rovnomerné chladenie

O skvelú kombináciu prirodzenej chuti, dlhotrvajúcej čerstvosti a pôvodnej textúry sa postará pokročilá technológia Precise Cooling. Nezávislý systém chladenia v podobe inovatívnej termoizolácie a digitálneho invertora monitoruje a prispôsobuje optimálnu teplotu tak, aby všetky potraviny vydržali v americkej chladničke Samsung RS68A884CB1/EF vo vynikajúcom stave čo možno najdlhšie.

Nočné výlety do chladničky Samsung RS68A884CB1/EF

Chystáte sa spať, ale zrazu vás prepadne poriadny hlad? Nevadí. Dômyselný systém rúrok Metal Cooling sa vždy postará o optimálnu vnútornú teplotu, aj keď necháte dvere otvorené o pár sekúnd dlhšie – nezáleží na tom, či vykladáte nákup alebo vyjedáte zakázané dobroty. Chladivá klíma sa navyše po zatvorení dvierok opäť vráti na obvyklé hodnoty. 

Mrazivý dotyk počas letných dní

Osviežte sa dokonale vychladeným nápojom. S dávkovačom ľadu, zabudovaným priamo vo dvierkach chladničky Samsung RS68A884CB1/EF, budete mať neustále k dispozícii ľadové kocky, vďaka čomu zostane v mrazničke ešte viac miesta. Zabudnite na zbytočné plastové nádoby a rozliatu vodu na podlahe. S výrobníkom ľadu a jeho transparentným krytom získate dokonalý prehľad o tom, koľko ľadu ešte zostáva, pokiaľ ho nebude potrebné zase vyrobiť. 


Chlad alebo ľad?

Výber je na vás. S prémiovou funkciou Power Cool vnesiete do side-by-side chladničky Samsung RS68A884CB1/EF intenzívny studený vzduch, ktorý vám za pár minút precízne vychladí všetko od lahodného bieleho vína až po čerstvého lososa. Stlačením tlačidla Power Freeze zase vytvoríte ľadovú smršť priamo v mrazničke, ktorá obklopí všetky potraviny do sviežeho ľadového plášťa, a vy si tak môžete pochutnať napríklad na bleskovej domácej zmrzline.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 178 cm
Šírka 91,2 cm
Hĺbka 71,6 cm

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky C
Ročná spotreba energie chladničky 225 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 409 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výrobník ľadu, Výdajník vody, S pripojením na vodu
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Twin Cooling
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 4ks
Celkový úžitkový objem chladničky 635 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 15 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Čierna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 178 cm
Šírka chladničky 91,2 cm
Hĺbka chladničky 71,6 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Hmotnosť

Hmotnosť 133 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 190,7 cm
Šírka balenia chladničky 77,6 cm
Hĺbka balenia chladničky 98 cm

Rozmery balenia

Výška balenia 190,7 cm
Šírka balenia 77,6 cm
Hĺbka balenia 98 cm

Funkcie

Funkcie Total No Frost, S pripojením na vodu, Výrobník ľadových kociek, Výdajník vody, Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super chladenie, Super mrazenie, Twin Cooling, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Klimatická trieda SN-T

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu Samostatne stojací model

Typ chladiva

Typ chladiva R600a

Farba

Farba Čierna
Kód:  SACHL128
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RS68A884CB1/EF
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04