Obnoviť stránku

SAMSUNG RS68A8831S9/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS68A8831S9/EF

Veľký vnútorný priestor americkej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka veľký vnútorný objem, 634 litrov, takže vám umožní prakticky uskladniť veľké množstvo potravín. Steny chladničky sú vďaka technológii SpaceMax výrazne tenšie pri zachovaní rovnakej energetickej účinnosti. Vďaka tomu je vnútorná časť chladničky výrazne priestrannejšia bez toho, aby došlo k zväčšeniu vonkajších rozmerov. Chladnička s mrazničkou Samsung RS68A8831S9/EF ponúka plochú poličku na víno a takisto aj praktické nádoby a boxy na potraviny.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka 5 nastaviteľných režimov

Prostredníctvom funkcie Smart Conversion vám americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF poskytne maximálnu flexibilitu na uloženie veľkého množstva potravín. K dispozícii je technológia Twin Cooling, vďaka ktorej môžete zapínať 5 rôznych režimov. Mrazničku možno napríklad konvertovať na chladničku a uskladniť tak viac čerstvých potravín, prípadne mrazničku úplne vypnúť a ušetriť tak energiu.

Technológia Twin Cooling Plus uchová jedlo výrazne dlhšie čerstvé

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka riešenie Twin Cooling Plus, vďaka ktorému zostane uskladnené jedlo čerstvé a šťavnaté až dvakrát dlhšie. Toto riešenie optimalizuje vlhkosť a teplotu prostredníctvom nezávislého chladenia, takže lepšie konzervuje potraviny, bráni miešaniu pachov a chráni chuť jednotlivých potravín.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF ponúka jednoduché skladovanie vína

Ešte efektívnejšie využitie priestoru v chladničke Samsung RS68A8831S9/EF umožní multifunkčná polička na víno so špeciálnym širokým dizajnom. Uložíte do nej nielen fľaše vína štandardnej veľkosti, ale aj širšie, akými sa vyznačuje napríklad šampanské. A poličku nemusíte nutne využiť iba na víno. Zmestí sa do nej napríklad aj pizza.

Efektívne využitý vnútorný priestor

Každý kúsok americkej kombinovanej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF môžete naplno využiť. Namiesto bežného chladiaceho prieduchu na zadnej strane vybavila spoločnosť Samsung chladničku plochým ventilom, ktorý ponúka extra miesto aj pre vysoké predmety. To však nijako neubralo na jej mimoriadnom výkone, všetko teda zostane čerstvé a svieže.

Intuitívne ovládanie americkej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF vás poteší jednoduchým a štýlovým ovládaním. Minimalistické ovládanie je diskrétne ukryté v chladničke. Ovládacie prvky chladničky s mrazničkou Samsung RS68A8831S9/EF možno jednoducho používať jednou rukou a vďaka praktickému umiestneniu je ovládanie ľahko prístupné aj pre osoby na invalidnom vozíku.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF s nízkou spotrebou

Digitálny invertorový kompresor automaticky upravuje svoju rýchlosť podľa potreby chladenia. Vďaka tomu je americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF výrazne úspornejšia a pracuje s nízkou hladinou hluku, len 37 dB.

Ideálna teplota pre dokonalú čerstvosť

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF disponuje nezávislými chladičmi, ktoré rovnomerne ochladzujú všetky časti v každej komore. Vďaka pokročilej izolácii je zabránené výkyvom teplôt, zatiaľ čo technológia digitálneho invertora presne sníma a reguluje teplotu.

Zabudovaný zásobník na ľad

Vďaka riešeniu Indoor Ice Maker je výrobník ľadu uložený priamo vo dverách, takže nezaberá miesto v mrazničke. Do americkej chladničky Samsung RS68A8831S9/EF tak môžete bez problémov uložiť výrazne väčšie množstvo potravín. Priehľadný kryt zásobníka vám navyše dáva dokonalý prehľad o množstve ľadu.

Americká chladnička Samsung RS68A8831S9/EF s funkciami Power Cool a Power Breeze

Ani rýchle ochladenie či zmrazenie nepredstavuje pre chladničku Samsung RS68A8831S9/EF žiadny problém. Stlačte tlačidlo Power Cool a vaše potraviny schladí intenzívny studený vzduch. Ak by ste potrebovali zmraziť domáce ovocné nanuky na blížiacu sa párty, funkcia Power Breeze im rýchlo dodá intenzívny ľadový prúd vzduchu. Námrazy sa však nemusíte obávať. Praktická technológia True No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu, čím zachováva optimálnu teplotu v chladničke. Ľad sa tak nehromadí a tento úsporný proces navyše šetrí nielen chladiaci systém, ale aj spotrebu energie.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Farba

Farba Antikorová, Strieborná

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 351 kWh/annum
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výrobník ľadu, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, S pripojením na vodu
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Twin Cooling, Multi-AirFlow
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Klimatická trieda chladničky SN, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 6ks
Celkový úžitkový objem chladničky 634 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 15 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 178 cm

Vzhľad

Vzhľad chladničky Nerez

Hmotnosť

Hmotnosť 113 kg
Kód:  SACHL084
Produktové číslo:  RS68A8831S9/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03