Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG RS67N8211B1/EF

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS67N8211B1/EF


Výnimočný vnútorný objem chladničky SAMSUNG RS67N8211B1/EF, štandardné rozmery

Pripravte sa na príjemné prekvapenie. Len čo chladničku RS67N8211B1/EF spoločnosti Samsung otvoríte, objavíte viac priestoru pre potraviny. Vďaka technológii SpaceMax ponúka chladnička až o 100 litrov väčšiu kapacitu než bežné modely. A to bez zväčšenia vonkajších rozmerov.



Optimálna vlhkosť a čerstvosť

Systém Twin Cooling Plus reguluje teplotu a vlhkosť v chladničke a mrazničke s nezávislým chladením. Pachy sa nemiešajú, jedlo sa nevysuší a ostane tak čerstvé až dvakrát dlhšie.



Precízne chladenie po každej stránke

Nezávislé chladenie sa postará o dokonalé udržanie teploty v každom kúte chladničky SAMSUNG RS67N8211B1/EF. Precízna izolácia znižuje výkyvy teploty, či už je vonku teplo alebo zima. K udržaniu správnych hodnôt prispieva tiež digitálna invertorová technológia.


Moderný a štýlový dizajn chladničky SAMSUNG RS67N8211B1/EF

Dnes letí jednoduché a čisté vyhotovenie. Ploché dvere SAMSUNG RS67N8211B1/EF nevyčnievajú do kuchynského priestoru, takže nenarušujú jeho dizajn, ale naopak, vkusne a moderne ho dopĺňajú.



Minimalistické vyhotovenie so skrytým displejom

Čistý dizajn chladničky SAMSUNG RS67N8211B1/EF nenarúša ani minimalistický dávkovač ľadu, ktorý je integrovaný do dvierok, aby ste mali ľad a chladenú vodu vždy po ruke. Ostatné ovládanie poskytuje skrytý, ale dobre prístupný displej vo vnútri chladničky.



 Ľahký prístup odkiaľkoľvek a kedykoľvek 

Vďaka pripojeniu Smart Dongle a WiFi môžete americkú chladničku SAMSUNG RS67N8211B1/EF čiernu jednoducho z diaľky monitorovať a ovládať cez systém SmartThings* v smartfóne alebo tablete. Tento inteligentný adaptér umožní z diaľky kontrolovať teplotu v chladničke, ako aj ovládať funkcie chladenia PowerCool či prijímať upozornenia, v prípade, ak ostali dvere chladničky otvorené. Navyše, dokáže diagnostikovať chyby.

*Aplikácia je dostupná pre prístroje s technológiami iOS a Androidom. Je vyžadované pripojenie WiFi a Smart Dongle 



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 178 cm
Šírka 91,2 cm
Hĺbka 77,2 cm

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda F
Ročná spotreba energie 410 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 413 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 224 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie S pripojením na vodu, Výrobník ľadových kociek, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Nábeh dverí Nie

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 12 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 118 kg

Rozmery balenia

Výška balenia 191,2 cm
Šírka balenia 96 cm
Hĺbka balenia 80 cm
Kód:  SACHL024
Produktové číslo:  RS67N8211B1/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06