Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG RS66N8101S9/EF

+ 10 let záruka na kompresor
5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS66N8101S9/EF

Americká chladnička Samsung RS66N8101S9/EF má mimoriadny objem 647 l, bude vhodná predovšetkým v priestrannejšej kuchyni a svojimi funkciami sa zavďačí aj náročnejším používateľom. Tých iste poteší oddelený chladiaci systém chladničky a mrazničky na zachovanie tej najvyššej čerstvosti potravín či beznámrazová technológia True No Frost. Ide o všedný, voľne stojaci model, ktorý možno umiestniť do interiéru bez akýchkoľvek úprav.  Kým prebehne inštalácia, je nutné vziať do úvahy typické otváranie dverí do dvoch strán, pre ktoré je potrebné vymedziť dostatok priestoru. Americká chladnička Samsung RS66N8101S9/EF patrí do veľmi úspornej energetickej triedy A++. Jej klimatická trieda má označenie SN a ST. Hlasitosť chladničky Samsung sa nedostane nad 39 dB.


Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Samsung RS66N8101S9/EF

  • Voľne stojaca americká chladnička v modernom antikorovom vyhotovení
  • Jedinečne veľký úložný priestor 647 l vďaka technológii SpaceMax
  • Objem hlavnej časti chladničky 411 l
  • Mraznička s objemom 236 l
  • Twin Cooling Plus technológia – oddelené chladiace systémy mrazničky a chladničky
  • Chladnička vybavená beznámrazovou technológiou True No Frost
  • Ďalšie užitočné funkcie, ako Multi Flow či režim dovolenka
  • Prehľadný vnútorný, modrý displej
  • Hlučnosť chladničky Samsung RS66N8101S9/EF neprekročí 39 dB
  • Zariadenie spadá do veľmi úspornej energetickej triedy A++
  • Rozmery americkej chladničky sú: 91,2 × 178 × 72,2 cm


Unikátny veľký objem chladničky Samsung RS66N8101S9/EF

S pokročilou technológiou SpaceMax v americkej chladničke Samsung RS66N8101S9/EF ušetríte váš cenný čas, pretože už nebudete musieť chodiť na nákupy tak často. Bude vám totiž dostupný ešte väčší úložný priestor ako pri bežných modeloch. Exteriér chladničky sa však napriek jej objemu nezväčšuje, a tak sa Samsung RS66N8101S9/EF bude vynímať v akejkoľvek kuchyni.

Potraviny si dlhšie zachovajú svoju čerstvú chuť a vôňu

Ďalšia funkcia, ktorou je vybavená Side-by-Side chladnička Samsung RS66N8101S9/EF sa postará, aby vaše nakúpené potraviny vydržali čerstvé a šťavnaté až dvakrát dlhšiu dobu. Ide o technológiu Twin Cooling Plus, ktorá funguje na princípeoptimalizácie úrovne vlhkosti a teploty ako v chladničke, tak v mrazničke vďaka oddeleným chladiacim systémom. Zaručuje to tiež, že sa vyhnete kontaminácii potravín, miešaniu ich vôní a potraviny si ešte dlhšie udržia svoju chuť, ako by ste ich práve priniesli z obchodu. Táto technológia bola testovaná a potvrdená podľa výsledkov skúšok čerstvosti potravín organizácie SLG Prüf-und Zertifizierungs GmbH.


Prepracovaný systém chladenia

S oddelenými systémami chladenia si vaše jedlá zachovajú svoju charakteristickú chuť, vôňu i celkovú čerstvosť omnoho dlhšiu dobu, než ste predtým boli zvyknutí. A to vďaka tomu, že budete môcť mať v každej časti americkej chladničky Samsung RS66N8101S9/EF zvlášť nastavenú ideálnu teplotu podľa obsiahnutých potravín. Navyše sú na minimum obmedzené akékoľvek teplotné výkyvy pokročilou izoláciou; okolité podmienky už nebudú mať žiadny vplyv. Digitálny invertor napomôže detekcii a úprave správnej teploty.


Moderný vzhľad vďaka plochým dverám americkej chladničky Samsung RS66N8101S9/EF

Americká chladnička Samsung RS66N8101S9/EF sa vďaka svojmu elegantnému vzhľadu bude krásne vynímať v každej kuchyni, nech už bude ladená do akéhokoľvek štýlu. S plochým vyhotovením dverí vám nebude chladnička v kuchyni nijako prekážať, navyše jej dodá nádych moderného štýlu.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 178 cm
Šírka 91,2 cm
Hĺbka 72,2 cm

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Klimatická trieda SN, ST

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky 6ks
Počet políc chladničky 4ks
Mraziaci výkon za 24 h 12 kg

Typ chladiva

Typ chladiva R600a

Rozmery balenia

Výška balenia 191,2 cm
Šírka balenia 96 cm
Hĺbka balenia 80 cm
Kód:  SACHL063
Produktové číslo:  RS66N8101S9/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11