Obnoviť stránku

SAMSUNG RS57K4005SA/EF

+ 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RS57K4005SA/EF

Dvojnásobne dômyselná

Nové modely chladničiek radu RS4000K od spoločnosti Samsung v americkom štýle side-by-side disponujú dômyselným systémom Twin Cooling. Pre mrazničku a chladničku využívajú oddelené prúdenie vzduchu. Oba priestory sú tak na sebe nezávislé a vždy si uchovajú tú ideálnu teplotu pre uskladnené potraviny.




Stačí jediný pohľad

Pre kontrolu stavu vašej chladničky ju nemusíte otvárať či dlho skúmať. Na externom LED displeji vám totiž sama ukáže tie najdôležitejšie informácie. Zobrazí nielen štandardné informácie, ako je aktuálna teplota vnútri oboch častí zariadenia, ale bude váš informovať napríklad aj o tom, kedy je potrebné vymeniť filter.




Zvislé svetlo šetrí miesto

Narozdiel od iných chladničiek disponujú modely radu Samsung RS4000K osvetlením, ktoré je umiestnené vertikálne na zadnej stene. Vďaka použitiu LED diód vyžaruje menej tepla než štandardné svetlá a vďaka svojej polohe nezaberá miesto v hornej časti chladničky, čim uvoľňuje ešte viac priestoru pre objemné potraviny a vysoké nádoby.




Obdivuhodný objem

Chladnička od spoločnosti Samsung vám uľahčí prácu v kuchyni a tiež skladovanie nákupov. Vďaka čistému objemu 361 litrov a mimoriadne veľkým priehradkám do nej uložíte väčšie množstvo potravín, než ste boli zvyknutí u obyčajných chladničiek. Takže sa už nemusíte báť, že by sa vaša čerstvá úroda zeleniny zo záhradky dnu nevošla.



Technológia pre čerstvosť

Zachovajte svoje potraviny za každých okolností čerstvé. Vďaka sofistikovanému riešeniu Multi Flow máte možnosť udržať všetky časti chladničky v rovnomernej teplote. Čerstvosť pomáhajú udržať na každej polici špeciálne ventilačné otvory, ktoré dôkladne ochladzujú každú priehradku. 



Praktická a elegantná

Nechajte sa pohltiť šarmantným dizajnom chladničky zo série RS4000K. Inšpirácia na prípravu vašich obľúbených jedál príde pri pohľade na jej očarujúce línie sama. Vďaka pozoruhodnému spojeniu funkcií a štýlu sa chladnička stane nielen skvelým spoločníkom v kuchyni, ale tiež elegantným doplnkom bytu.

Kód:  FAC3550q
Produktové číslo:  RS57K4005SA/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12