Obnoviť stránku

SAMSUNG RR39M7145S9 + SAMSUNG RZ32M7110S9

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RR39M7145S9 + SAMSUNG RZ32M7110S9

Vybavte si domácnosť kvalitnými spotrebičmi, ktoré sú cenovo dostupné a navyše splnia aj všetky vaše náročné požiadavky. V našom e-shope je pripravená cenová bomba v podobe zostavy chladničky RR39M7145S9 a mrazničky RZ32M7110S9 od spoločnosti Samsung. Táto dvojka tak dohromady skvele tvorí to, čo by sa dalo označiť ako americká chladnička. V tomto prípade záleží iba od vás, či ich postavíte vedľa seba alebo rozmiestnite po miestnosti. Jedno však bude isté, skvele budú vyzerať za každých okolností. Oba spotrebiče sú napchaté modernými technológiami, ktoré vám uľahčia skladovanie vašich jedál. Chladnička RR39M7145S9 ponúkne veľký objem, malú spotrebu elektrickej energie a veľa praktických noviniek. Spotrebič sa zaraďuje do energeticky úspornej triedy A++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 115 kWh elektrickej energie.

Kľúčové vlastnosti chladničky Samsung RR39M7145S9

  • Jednodverová chladnička s objemom 385 litrov
  • Dizajnové riešenie Cabinet Fit
  • Energetická trieda A++
  • True No Frost – beznámrazová technológia
  • All Around Cooling rovnomerne ochladzuje celý vnútorný priestor chladničky
  • Funkcia Power Cool a Power Freeze
  • Funkcia Smart Dongle na kontrolu prevádzky chladničky cez mobilnú aplikáciu
  • Digitálny invertorový kompresor so 7 úrovňami a zárukou na 10 rokov
  • LED osvetlenie Stage Lighting
  • Humidity Control Vegetable Box na optimálnu vlhkosť uchovania ovocia a zeleniny

Vnútorný priestor chladničky RR39M7145S9

Vnútorný priestor chladničky Samsung RR39M7145S9 je s ohľadom na používateľský komfort rozdelený na 4 Slide-in police, ktoré umožňujú vždy perfektne prehľadné a efektívne usporiadanie uložených potravín. Všetko uschované rýchlo a jednoducho nájdete aj v rohu police, ktorú teraz môžete využiť na 100 percent. Skvelé, že? V spodnej časti zase nájdete 2 boxy na ovocie i zeleninu, ktoré sú vyrobené z priehľadného plastu. Vďaka veľkej dvernej priehradke uložíte do chladničky takmer všetko, počnúc objemnými krabicami s mliekom a dvoma radmi plechoviek s nápojmi končiac. Zostáva pritom ešte dosť priestoru napríklad na džús, džemy alebo olivy. Svoje miest tu nájdu aj drobné veci, ako sú vajíčka, a pod.

Vymoženosti dneška s chladničkou RR39M7145S9

Chladnička RR39M7145S9 ponúka funkciu Smart Dongle. Tá umožní kontrolovať prevádzku odkiaľkoľvek a kedykoľvek cez aplikáciu vo vašom smartfóne. Ľahko s ňou možno ovládať režimy Rapid Cooling, sledovať teplotu a dostávať upozornenia, keď zostanú dvierka otvorené. Perfektne poslúži dokonca aj pri diagnostike chýb, takže nemusíte zdĺhavo čítať návod na obsluhu.

    

Poďme sa pozrieť na zúbok zásuvkovej mrazničke RZ32M7110S

Ďalšia do páru je konečne zásuvková mraznička Samsung RZ32M7110S9, ktorá vďaka dizajnovému riešeniu Cabinet Fit harmonicky zapadne do vašej kuchyne a navyše ponúka objem až 315 litrov. Dômyselne riešený vnútorný priestor ponúka dostatok miesta a vy tak vždy rýchlo nájdete, čo hľadáte. Mraznička sa pýši beznámrazovou technológiou No Frost, ktorá zvyšuje cirkuláciu vzduchu a zachováva konštantnú teplotu v každej časti mrazničky. Nielenže dokonale slúži ako prevencia proti vzniku nechcenej námrazy a ľadu, ale zároveň vďaku tomu dosiahne mraznička cieľovú teplotu oveľa rýchlejšie. Ďalšou novinkou je určite systém chladenia All-around Cooling, ktorý neustále monitoruje všetky výkyvy teploty a rovnomerne ochladzuje celý vnútorný priestor mrazničky. Ďalšou výbornou funkciou je Power Freeze, ktorá sa skvele hodí na zmrazenie alebo hlbšie zamrazenie jedla, ako je zmrzlina a tiež na výrobu ľadu.

Kľúčové vlastnosti mrazničky Samsung RZ32M7110S

  • Elegantné vyhotovenie Cabinet Fit
  • Veľký vnútorný objem až 315 litrov
  • Efektívne mrazenie Power Freeze
  • Beznámrazová technológia No Frost
  • Smart Dongle – ovládanie na diaľku
  • Prehľadný vnútorný priestor
  • Vysoko efektívne LED osvetlenie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Typ chladničky

Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky 385 l

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185,3 cm

Vzhľad

Vzhled lednice Nerez

Hmotnosť

Hmotnosť 73,5 kg
Kód:  SACHL052
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19