Obnoviť stránku

Samsung RR39C7BJ5S9/EF

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
898,90 €

Samsung RR39C7BJ5S9/EF

Zaobstarajte si do svojej domácnosti funkčnú a perfektne dizajnovo vyhotovenú chladničku SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF, ktorá splní všetky vaše očakávania. Chladnička bez mrazničky vám ponúkne dostatočne veľkú kapacitu s celkovým objemom 387 litrov. Pýši sa technológiou No Frost, ktorá zlepšuje cirkuláciu vzduchu vo vnútornom priestore chladničky a zabraňuje tvorbe a hromadeniu ľadu. Funkcia All-Around Cooling ochladzuje každú priehradku chladničky rovnomerne od rohu k rohu, takže sú zaistené perfektné podmienky pre skladované potraviny. Izolačná technológia chladničky SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF SpaceMax zoštíhli vnútorné steny chladničky a vytvorí viac úložného priestoru. Poteší vás vstavaná WiFi, s ktorou je možné chladničku ovládať aj na diaľku pomocou aplikácie SmartThings.

Kľúčové vlastnosti chladničky bez mrazničky SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF

  • Špičková a moderná chladnička bez mraznička SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF
  • Moderné vyhotovenie
  • Rýchle chladenie bez námrazy
  • Technológia No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu
  • Rovnomerné chladenie každej priehradky
  • Monoklimatická chladnička SAMSUNG neustále kontroluje teplotu a cirkuluje vzduch dômyselne umiestnenými otvormi
  • Izolačná technológia zoštíhli vnútorné steny chladničky a vytvorí viac úložného priestoru
  • Kovová chladiaca doska Metal Cooling
  • Funkcia Power Cool dodáva rýchly prúd studeného vzduchu do vašej chladničky
  • Zásuvka Humidity Control Vegetable Box vytvára ideálne prostredie na skladovanie rýchlo sa kaziacich potravín
  • Smart chladnička so vstavanou WiFi
  • Možnosť ovládania chladničky pomocou mobilnej aplikácie

Inovatívne funkcie chladenia. Jedinečný štýl chladničky SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF

Chladnička bez mrazničky Samsung využíva priestor na maximum

Asi každý sa niekedy stretol s navonok masívnou chladničkou, ktorá však vnútri neponúkala príliš veľa miesta. V prípade spotrebičov Samsung je to však iné. Aj keď chladnička bez mrazničky SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF zachováva štandardnú 600 mm hĺbku, jej kapacita 387 litrov je veľmi štedrým nadštandardom. O to sa postarala technológia SpaceMax, ktorej efektívna izolácia umožňuje zoštíhlenie strán chladničky a tým pádom rozšírenie vnútorného priestoru. Vy tak môžete skladovať viac surovín bez starostí z nedostatku miesta.

Udržujte potraviny dlhšie čerstvé

Dbáte na organizáciu chladničky a trávite dlhé minúty vymýšľaním najvhodnejšieho spôsobu usporiadania potravín tak, aby sa nič nepokazilo a všetko bolo ľahko prístupné? Tak už sa prestaňte trápiť, pretože s naším najmodernejším modelom chladničky sa už nemusíte stresovať správnym umiestnením. Monoklimatická chladnička SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF disponuje špičkovou funkciou All-Around-Cooling, ktorá monitoruje teplotu vnútri spotrebiča a zaisťuje, že každá polica je chladená rovnomerne a s maximálnou presnosťou od jedného rohu k druhému. Dômyselne umiestnené vetracie otvory tak zaisťujú maximálnu cirkuláciu studeného vzduchu, takže je o každú položku ideálne postarané, vďaka čomu si vaše potraviny zachovajú dlhotrvajúcu čerstvosť a pôvodnú kvalitu.

Monoklimatická chladnička SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF šetrná k životnému prostrediu aj vašej peňaženke

Prispejte aj vy k zelenšej budúcnosti. Exkluzívna aplikácia SmartThings Energy bola navrhnutá tak, aby vám pomohla regulovať spotrebu energie a poskytla tipy na ešte hospodárnejšiu prevádzku – predovšetkým monitorovaním spotreby zariadenia v reálnom čase a jej porovnávaním s predchádzajúcim obdobím. To znamená, že ľahko zistíte, kedy spotrebovávate najviac energie, a taktiež si budete môcť nastaviť svoje vlastné ciele spotreby. Keď potom bude hroziť, že ich v danom mesiaci prekročíte, SmartThings Energy vás na to upozorní, čím vám dá príležitosť konať skôr, než bude neskoro.

SmartThings Cooking

Vytvorte si zoznam jedál a potrebných surovín a nakupujte jedlo efektívnejšie. Predídete tak ich prípadnému vyhadzovaniu. Platforma SmartThings Cooking zároveň postráži dátum spotreby.

SmartThings Home Care

Inteligentná aplikácia za vás postráži aj stav spotrebiča a zasiela vám dôležité upozornenia v reálnom čase. Užite si chladničku neustále v dokonalom stave.

No Frost chladnička poskytne primeranú vlhkosť, ktorá zachováva sviežosť

Dodajte potravinám prirodzene ideálne podmienky na zachovanie ich čerstvosti a chrumkavosti. No Frost chladnička SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF je vybavená zásuvkou Humidity Control Vegetable Box, ktorá zachováva pôvodnú štruktúru, arómu a chuť jednotlivých pokrmov oveľa dlhšiu dobu. Jednoduchým otočením ovládacieho gombíka prispôsobíte vlhkosť vzduchu, čím vytvoríte optimálne podmienky na skladovanie rôznych druhov ovocia či zeleniny.

Smart chladnička SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF uchová vždy čerstvé potraviny bez námrazy

Ušetrite svoj čas aj energiu a dajte zbohom častému rozmrazovaniu vašej chladničky SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF. Technológia No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu vo vnútornom priestore chladničky, udržuje stálu teplotu a tým efektívne zabraňuje tvorbe a hromadeniu ľadu. A pretože oproti štandardným riešeniam chladí smart chladnička až dvakrát rýchlejšie, kladie oveľa menšiu záťaž na chladiaci systém a významným spôsobom predlžuje životnosť zariadenia.

Prekonajte horúčavy s ľadovým ochladením

Je horúci letný deň a k vám pomaly prichádzajú hostia, ale nápoje nie sú dostatočne osviežujúce? Prémiová funkcia Power Cool je vašim dokonalým riešením. Či už ide o ovocnú limonádu, džús alebo miešaný drink, funkcia Power Cool ochladí vaše nápoje na dokonalú teplotu, aby ste ich mohli svojim blízkym podávať bez akéhokoľvek zdržiavania.

Inteligentná chladnička SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF s multifunkčnou poličkou Slide-in Shelf 

Inteligentná chladnička SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF disponuje variabilným vnútorným priestorom, ktorý si ľahko prispôsobíte podľa vašich potrieb vďaka multifunkčnej poličke Slide-in Shelf. Dvojstupňová skladacia polica sa ľahko zasúva a vysúva, vďaka čomu pohodlne nájdete všetko potrebné.

Chladnička No Frost s praktickým nastaviteľným dverným košom na uloženie veľkých fliaš

Chladnička No Frost SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF obsahuje aj praktický nastaviteľný dverný kôš, ktorý slúži na uloženie veľkých či rôzne tvarovaných položiek. Sami si tak môžete prispôsobiť priestor na jednoduché uloženie fliaš a ostatných balení.

Na svoj obsah si posvieti

LED osvetlenie chladničky SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF perfektne prenikne do každého rohu vnútorného priestoru s jasným a mäkkým svetlom, takže rýchlo objavíte, kde sa ukrýva vaša desiata či obed a taktiež uľahčí hľadanie surovín v priebehu varenia. LED diódy navyše vyžarujú menej tepla a sú oproti bežnému osvetleniu energeticky efektívnejšie. To poteší ako našu planétu, tak aj vašu peňaženku.

Dlhodobá tichá a efektívna prevádzka chladničky SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF

Energeticky výhodný, takmer bezhlučný, dlhodobo výkonný a navyše s predĺženou dvadsaťročnou zárukou. Taký je digitálny invertorový kompresor zabudovaný v chladničke SAMSUNG RR39C7BJ5S9/EF. Prispôsobením rýchlosti na základe požadovanej miery chladenia šetrí energiu a optimalizuje chod na dlhotrvajúci výkon. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 120 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 387 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Monoklimatická
Umiestnenie mrazničky v chladničke Bez mrazničky
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Smart funkcie
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky WiFi
Kompatibilita chladničky SmartThings
Inteligentné funkcie chladničky Diaľkové ovládanie, Informácie o stave, Mobilná aplikácia

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 5ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 0ks
Celkový úžitkový objem chladničky 387 l

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 186 cm
Šírka chladničky 59,5 cm
Hĺbka chladničky 63,4 cm

Vzhľad

Vzhľad chladničky Nerez

Hmotnosť

Hmotnosť 69 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 195 cm
Šírka balenia chladničky 63,4 cm
Hĺbka balenia chladničky 57,5 cm

Typ zásuvky

Krajina Poľsko
Kód:  SACHL191
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RR39C7BJ5S9/EF
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14