Obnoviť stránku

Samsung RH 56J6917SL / EF

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung RH 56J6917SL / EF

Samsung RH 56J6917SL/EF

Obľúbené potraviny na dosah

Dvere Showcase sú "chladnička v chladničke", ktorá vám i vašej rodine umožňuje rýchly a jednoduchý prístup k obľúbeným a často používaným potravinám. Obsahujú 5 priestranných priehradiek pre rôzne druhy potravín a pre rôznych členov rodiny. Vo vnútornom priestore InnerCase vydržia vaše potraviny čerstvé. Hlbšie v chladničke sa výborne uchovávajú väčšie trvanlivejšie potraviny ako zelenina, ovocie alebo mäso.


Samsung RH 56J6917SL/EF

Nastaviteľné chladenie

Technológia Twin Cooling Plus chladí oddelene chladničku a mrazničku, takže potraviny vydržia dlhšie čerstvé a nedochádza k miešaniu pachov. Nezávislý chladiaci systém zaisťuje optimálnu vlhkosť. Potraviny vydržia dlhšie čerstvé.


Nadčasový elegantný dizajn

Elegantný štýl, spájajúci ušľachtilý kovový povrch s ľadovo modrým displejom, prinesie vyberanú eleganciu do každej kuchyne. Kovové dvere sú nielen krásne, ale aj praktické. Udržujú potraviny a nápoje umiestnené vo dverách Showcase naozaj chladné aj pri častom otváraní.

Samsung RH 56J6917SL/EF

Samsung RH 56J6917SL/EF

Čerstvosť bez námrazy

Už nikdy nebudete musieť vypratať chladničku a mrazničku kvôli odmrazovaniu, už nikdy totiž nebudete musieť odmrazovať. Technológia True No Frost spoločnosti Samsung zabezpečuje rovnomerné chladenie, vďaka ktorému sa netvorí námraza ani ľad.


Samsung RH 56J6917SL/EF

Zásobník ľadu a vody

Zásobník ľadu a vody s povrchom z ušľachtilej ocele a ľadovo modrým displejom vám po jedinom stlačení tlačidla dodá chladenú filtrovanú vodu, kocky ľadu alebo drvený ľad.


Výkonné vnútorné osvetlenie

Vysoko výkonné zabudované LED osvetlenie je užšie chladnejšie a úspornejšie než konvenčné riešenia. Je umiestnené po celej dĺžke na oboch stranách zadnej steny, vyzerá skvele a osvetľuje každý kút chladničky oveľa efektívnejšie než horné osvetlenie.

Samsung RH 56J6917SL/EF
Kód:  FAC3550v
Produktové číslo:  RH56J6917SL/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18