Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG RF24R7201SR/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RF24R7201SR/EF

Americká chladnička Samsung RF24R7201SR/EF s dvermi v štýle French Door je vybavená celkovým vysokým objemom, 510 l a bude vhodná predovšetkým v priestrannejšej kuchyni. Vďaka svojim funkciám si nájde svoje miesto aj medzi používateľmi s náročnejšími požiadavkami, ktorých určite poteší oddelený chladiaci systém chladničky a mrazničky na zachovanie tej najvyššej čerstvosti potravín či beznámrazová technológia TrueNo Frost. Ďalej chladnička Samsung RF24R7201SR/EF disponuje špeciálnym chladiacim priestorom FlexZone s inteligentným organizérom pre vlastné nastavenie úložného priestoru a ľahkým otváraním zásuviek aj pre osoby s obmedzenou motorikou. So vstavaným dávkovačom vody a ľadu vás čaká chladivé osvieženie, kedykoľvek si spomeniete. Ide o voľne stojaci model, ktorý môžete umiestniť do interiéru bez väčších úprav. Než sa rozhodnete, kam ju postaviť, je nutné zvážiť otváranie dverí na obe strany s dostatkom priestoru. Pre chod niektorých pokročilých funkcií je nutné napojenie na vodovod. Americká chladnička Samsung RF24R7201SR/EF patrí do úspornej energetickej triedy A+. Hlučnosť chladničky Samsung nepresahuje 40 dB.


Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Samsung RF24R7201SR/EF

  • Voľne stojaca americká chladnička typu French Door v modernom antikorovom vyhotovení
  • Veľký celkový čistý úložný priestor 510 l
  • Objem hlavnej časti chladničky 387 l
  • Mraznička s objemom 123 l
  • O perfektný chod chladničky sa stará digitálny invertor s 20-ročnou zárukou
  • Technológia Twin Cooling Plus – oddelené chladiace systémy mrazničky a chladničky
  • FlexZone™ ponúka štyri možnosti nastavenia teploty pre optimálne podmienky rôznych druhov potravín
  • Inteligentný organizér možno uzamknúť na konkrétnom mieste, ako vám to bude najlepšie vyhovovať pri skladovaní
  • Chladnička vybavená beznámrazovou technológiou True No Frost
  • Ďalšie užitočné funkcie, ako rýchle chladenie či rýchle mrazenie
  • Vďaka podpore Bixby a pripojením wifi bude ľahké sledovať na diaľku aktuálnu teplotu alebo prijímať upozornenia na otvorené dvierka chladničky
  • Systém Ice Max v chladničke dokáže vytvoriť až 4,5 kg ľadu za deň a uskladniť až 1,9 kg ľadu naraz
  • Do dverí vstavaný dávkovač vody a ľadu
  • Americká chladnička Samsung RF24R7201SR/EF je v súlade s americkou normou pre zdravotne postihnutých (ADA)
  • Špeciálnymi držiakmi EZ-Open™ otvoríte prostrednú a mraziacu zásuvku iba jemným nadvihnutím rukoväti bez ťahania
  • Hlučnosť chladničky Samsung RF24R7201SR/EF neprekročí 40 dB
  • Spotrebič patrí do úspornej energetickej triedy A+
  • Rozmery americkej chladničky sú: 90,8 × 177,7 × 78,8 cm


Inteligentný organizér so zámkom v samostatnej tepelne nastaviteľnej zóne

So špeciálnou zónou americkej chladničky Samsung RF24R7201SR/EF budete môcť skladovať rôzne druhy jedál či nápojov pri ideálnej teplote na ich maximálne zachovanie čerstvosti a sviežosti. Táto FlexZone™ ponúka štyri možnosti nastavenia s optimálnymi podmienkami na skladovanie mäsa a rýb, ďalších lahôdok, chladenie vína alebo perfektné vychladenie nápojov. Navyše možno inteligentný organizér uzamknúť na konkrétnom mieste presne tak, ako vám to bude najlepšie vyhovovať pri uskladňovaní vášho nákupu.

Potraviny si dlhšie zachovajú čerstvú chuť i vôňu

Užitočná funkcia, ktorou je vybavená americká chladnička typu French Door Samsung RF24R7201SR/EF sa postará o to, aby vaše nakúpené potraviny vydržali čerstvé a šťavnaté až dvakrát dlhšie. Ide o technológiu Twin Cooling Plus, ktorá funguje na princípe optimalizácie úrovne vlhkosti a teploty ako v chladničke, tak aj v mrazničke vďaka oddeleným chladiacim systémom. Zaručuje aj vyhnutiu sa kontaminácii potravín, miešaniu ich vôní a potraviny si ešte dlhšie udržia svoju chuť. Ako keby ste ich práve priniesli z obchodu. Táto technológia bola testovaná a potvrdená podľa výsledkov nezávislého testovania spoločnosťou Intertek.


Moderný vzhľad vďaka elegantným hranám a špeciálnym príchytkám 

Americká chladnička Samsung RF24R7201SR/EF sa vďaka svojmu elegantnému vzhľadu bude pekne vynímať v každej kuchyni, nech už bude vyhotovená v akomkoľvek štýle. Svojím sofistikovaným vyhotovením hrán dverí, špeciálnymi príchytkami New Edge Handles a minimalistickým dávkovačom ľadu a vody bude chladnička Samsung RF24R7201SR/EF robiť v kuchyni len radosť, a to ako svojou funkčnosťou, tak aj na pohľad.

Ešte viac ľadu za kratšiu dobu

Systém Ice Max v chladničke s výrobníkom ľadu Samsung RF24R7201SR/EF dokáže vytvoriť až 4,5 kg ľadu za deň a uskladniť až 1,9 kg ľadu naraz. Navyše svojím kompaktným a štíhlym dizajnom nezaberie v mrazničke príliš veľa miesta a tak zostane viac priestoru na uskladnenie vašich potravín.


Ľahké otváranie zásuviek bez ťahania

So špeciálnymi držiakmi EZ-Open™ otvoríte prostrednú a mraziacu zásuvku iba jemným ťahom. Stačí ich uchopiť, trochu nadvihnúť a vákuové tesnenie je ľahko prekonané. Táto vlastnosť americkej chladničky Samsung RF24R7201SR/EF je veľkou výhodou predovšetkým pre staršie osoby či deti, lebo zásuvka plynule kĺže bez toho, aby sa ňou muselo ťahať. Zároveň však západka udrží dvere bezpečne zavreté.


Americká chladnička Samsung RF24R7201SR/EF vhodná aj pre telesne postihnutých

Americká chladnička Samsung RF24R7201SR/EF bola navrhnutá tak, aby jej prístupnosť bola dosiahnuteľná pre úplne všetkých. Vďaka vnútornému displeju, ktorý je v súlade s americkou normou pre zdravotne postihnutých (ADA), ju s istotou a sebavedomím dokážu používať aj ľudia s telesným postihnutím alebo iným pohybovým obmedzením. Navyše sú všetky ovládacie prvky ľahko dostupné a chladničku SamsungRF24R7201SR/EF možno ovládať len jednou rukou.

Praktické ovládanie a monitorovanie chladničky Samsung s využitím systému Bixby, nech ste kdekoľvek

Ak vlastníte zariadenie s operačným systémom Android či iOS, s chladničkou Samsung RF24R7201SR/EF sa otvárajú ešte ďalšie možnosti. Budete ju môcť ovládať a monitorovať jej činnosť zovšadiaľ. Pomocou inteligentnej technológie s podporou Bixby nebude problém s wifi pripojením na diaľku sledovať chod americkej chladničky. Môžete tiež skúmať aktuálnu teplotu alebo prijímať upozornenia na otvorené dvierka. Dokonca môžete pomocou aplikácie aj čítať a písať poznámky. Navyše budete mať dostupnú diagnostiku porúch chladničky Samsung RF24R7201SR/EF bez zdĺhavého čítania manuálov.



Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi

Rozmery

Výška 177,7 cm
Šírka 90,8 cm
Hĺbka 78,8 cm

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda F
Ročná spotreba energie 446 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 443 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 193 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Americká chladnička – zásuvka
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Total No Frost, S pripojením na vodu, Výrobník ľadových kociek, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, Displej, Nulová zóna, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super chladenie, Super mrazenie, Twin Cooling, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie, Statické chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky 2ks
Počet políc chladničky 5ks
Mraziaci výkon za 24 h 7 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 147 kg

Rozmery balenia

Výška balenia 192,3 cm
Šírka balenia 97,2 cm
Hĺbka balenia 77,6 cm
Kód:  SACHL060
Produktové číslo:  RF24R7201SR/EF
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14