Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung remienok pre Galaxy Watch 20 mm Green

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung remienok pre Galaxy Watch 20 mm Green

Remienok na smart hodinky Samsung dokonale zmení vzhľad vašich inteligentných hodiniek. Jeho dĺžka je dokopy 17 cm. Zelená farba pomáha náramok na smart hodinky Samsung remienok pre Galaxy Watch 20 mm Green zladiť s outfitom alebo vkusom či aktuálnou náladou. Remienok môžete využiť k modelovým radom: Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Gear S a Samsung Gear Sport.

Najdôležitejšie prednosti remienka na smart hodinky Samsung remienok pre Galaxy Watch 20 mm Green

  • Vylepší dizajn inteligentných hodiniek
  • Náramok na smart hodinky má dĺžku 17 cm
  • Materiál použitý na výrobu: fluoroelastomer
  • Zelená farba
  • Patrí k modelovému radu Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Gear S a Samsung Gear Sport

Parametre a špecifikácia

Kód:  SAAW0306b18
Produktové číslo:  ET-SFR82MGE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19