Obnoviť stránku

SAMSUNG RB53DG706BS9EO

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Novinka
1 199 €

SAMSUNG RB53DG706BS9EO

Jedinečný štýl chladničky SAMSUNG RB53DG706BS9EO

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Kto šetrí, má za tri

Využite umelú inteligenciu pre svoj prospech aj prospech planéty. Počas nastavovania stačí zadať predpokladanú hodnotu pre účet za elektrinu. Ak je spotreba energie vyššia ako nastavený limit, chladnička SAMSUNG RB53DG706BS9EO na základe analýzy umelej inteligencie automaticky spustí úsporný režim. Ten zníži celkovú spotrebu energie až o 15 %, čím zároveň chráni aj vašu peňaženku.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO
*Výsledky testov sú založené na porovnaní teploty nastavenej z výroby pri použití a bez použitia režimu AI Energy. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od podmienok a spôsobu používania. **K dispozícii na zariadeniach so systémom Android a iOS. Vyžaduje pripojenie k WiFi a účet SAMSUNG Account. ***Pred aktiváciou úsporného algoritmu v „Maximálnom režime“ a „Vlastnom režime“ aplikácia SmartThings najskôr zobrazíupozornenie na displeji tvojho telefónu.

Priestor využitý v chladničke SAMSUNG RB53DG706BS9EO na maximum

Asi každý sa niekedy stretol s navonok masívnou chladničkou, ktorá však vnútri neponúkala príliš veľa miesta. V prípade spotrebičov SAMSUNG je to však iné. Model RB53DG706BS9EO sa pýši 711 mm hĺbkou, jeho kapacita 538 litrov je veľmi štedrým nadštandardom. O to sa postarala technológia SpaceMax, ktorej efektívna izolácia umožňuje zoštíhlenie strán chladničky a tým pádom rozšírenie vnútorného priestoru. Vy tak môžeteskladovať viac surovín bez starostí z nedostatku miesta.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO
*RB53** = 538 litrov, RB50** = 508 litrov, RB45 = 458 litrov na základe normy IEC 62552:2015. Objem sa môže líšiť v závislosti od štandardu konkrétnej krajiny.

Dvojitá sila chladenia chladničky SAMSUNG RB53DG706BS9EO

Šťavnaté ovocné plody a čerstvá zelenina. Uistite sa, že im tieto vlastnosti vydržia čo najdlhšie a zaobstarajte si chladničku s inteligentným riešením Twin Cooling. Tento praktický systém zachováva pomocou výparníkov a ventilátorov optimálnu teplotu a vlhkosť, takže potraviny uložené ako v chladničke SAMSUNG RB53DG706BS9EO, tak aj mrazničke, si ponechajú svoju prírodnú čerstvosť, chuť aj arómu bez toho, aby sa ichpachy miešali. Ak si napríklad radi pripravujete jedlo do práce na niekoľko dní dopredu, môžete si byť istí, že aj na konci týždňa bude chutiť skvele.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Udržujte potraviny dlhšie čerstvé

Dbáte na organizáciu chladničky a trávite dlhé minúty vymýšľaním najvhodnejšieho spôsobu usporiadania potravín tak, aby sa nič nepokazilo a všetko bolo ľahko prístupné? Tak už sa prestaňte trápiť, pretože s naším najmodernejším modelom chladničky sa už nemusíte stresovať správnym umiestnením. Špičková funkcia All-Around Cooling chladničky SAMSUNG RB53DG706BS9EO monitoruje teplotu vo vnútri spotrebiča a zaisťuje, žekaždá polica je chladená rovnomerne a s maximálnou presnosťou od jedného rohu k druhému. Dômyselne umiestnené vetracie otvory tak zaisťujú maximálnu cirkuláciu studeného vzduchu, takže je o každú položku ideálne postarané, vďaka čomu si vaše potraviny zachovajú dlhotrvajúcu čerstvosť a pôvodnú kvalitu.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

SAMSUNG RB53DG706BS9EO, šetrná k životnému prostrediu aj vašej peňaženke

Prispejte aj vy k zelenšej budúcnosti. Exkluzívna aplikácia SmartThings Energy bola navrhnutá tak, aby vám pomohla regulovať spotrebu energie a poskytla tipy pre ešte hospodárnejšiu prevádzku – predovšetkým monitorovaním spotreby zariadenia v reálnom čase a jej porovnávaním s predchádzajúcim obdobím. To znamená, že ľahko zistíte, kedy spotrebovávate najviac energie, a taktiež si budete môcť nastaviť svoje vlastné cielespotreby. Keď potom bude hroziť, že ich v danom mesiaci prekročíte, SmartThings Energy vás na to upozorní, čím vám dá príležitosť konať skôr, než bude neskoro.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO
*K dispozícii na zariadeniach Android a iOS. Vyžaduje pripojenie k WiFi a účet SAMSUNG Account. SmartThings Energy v súčasnosti spolupracuje s približne 40 domácimi spotrebičmi SAMSUNG, ktoré podporujú SmartThings. Patria medzi ne chladničky, práčky, sušičky, umývačky riadu, klimatizácia, čističky vzduchu, vysávače, rúry, digestory, mikrovlnné rúry, televízory a merače spotreby energie.

Metal Cooling technológia udrží potraviny v chlade

Chladnička SAMSUNG RB53DG706BS9EO je vybavená technológiou Metal Cooling, ktorá udrží vaše potraviny dlhšie čerstvé, aj napriek tomu, že často otvárate a zatvárate dvere chladničky. K tomu napomôže špeciálna kovová chladiaca doska v zadnej stene, ktorá udržuje optimálnu vnútornú teplotu a zachováva chlad. Zároveň zabraňuje strate studeného vzduchu.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Špeciálna zásuvka na mäso

Prispôsobte chladničku na mieru všetkým svojim potrebám. Inžinieri zo spoločnosti SAMSUNG prišli so šikovným riešením v podobe zásuvky Optimal Fresh+, ktorá je vhodná na uchovávanie mäsa a rýb, pretože udržuje nižšiu teplotu, než je v ostatných častiach chladničky.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Dajte stopku odmrazovaniu s No Frost technológiou

Chladnička SAMSUNG RB53DG706BS9EO je vybavená aj unikátnou technológiou No Frost, ktorá efektívne zamedzuje vzniku námrazy a zaisťuje stálu teplotu vo všetkých kútoch chladničky. Zároveň oveľa rýchlejšie dosahuje cieľovú teplotu.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Prekonajte horúčavy s ľadovým ochladením

Je horúci letný deň a k vám pomaly prichádzajú hostia, ale nápoje nie sú dostatočne osviežujúce? Prémiová funkcia Power Cool je vašim dokonalým riešením. Či už ide o ovocnú limonádu, džús alebo miešaný drink, funkcia Power Cool ochladí vaše nápoje na dokonalú teplotu, aby ste ich mohli svojim blízkym podávať bez akéhokoľvek zdržiavania. A ak ste sa náhodou ocitli v časovej tiesni a vaše domáce nanuky nestihli včaszamrznúť na detskú oslavu, tlačidlo Power Freeze vaše až príliš tekuté pochúťky premení na chutné ľadové dobroty, ktoré budú pre deti absolútnym hitom. Dokonca ho môžete použiť aj pri výrobe ľadu.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Multi Tray na prehľadnú organizáciu

V chladničke SAMSUNG RB53DG706BS9EO nájdete aj praktickú priehradku Multri Tray, ktorú je možné premiestňovať podľa potreby. Vloží sa jednoducho pod policu a hodí sa pre drobné predmety, ktoré sa inak vo veľkej chladničke ľahko stratia. Umiestniť do nej možno plato s vajíčkami, fľašami, ale aj zvyškami od večere.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Dvojstupňová skladacia polica

Vnútorný priestor chladničky SAMSUNG si prispôsobíte podľa aktuálnej potreby aj vďaka skladacej polici. Dvojstupňovú skladaciu policu je možné vysunúť, zasunúť aj zložiť na polovicu. Nie je tak problém uskladniť viacposchodovú tortu či vysoké fľaše.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Dlhodobá tichá a efektívna prevádzka

Energeticky výhodný, takmer bezhlučný, dlhodobo výkonný a navyše s predĺženou dvadsaťročnou zárukou. Taký je digitálny invertorový kompresor zabudovaný v chladničke RB53DG706BS9EO. Prispôsobením rýchlosti na základe požadovanej miery chladenia šetrí energiu a optimalizuje chod pre dlhotrvajúci výkon.

Chladničky SAMSUNG RB53DG706AS9EO

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky B
Ročná spotreba energie chladničky 159 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 370 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 168 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom B
Emisie hluku chladničky šíreného vzduchom 35 dB

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Smart funkcie
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výrobník ľadu
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Twin Cooling, Metal Cooling
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky WiFi
Inteligentné funkcie chladničky Mobilná aplikácia

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 2ks
Celkový úžitkový objem chladničky 538 l

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 203 cm
Šírka chladničky 75,9 cm
Hĺbka chladničky 71,1 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 124,5 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 211,6 cm
Šírka balenia chladničky 77,5 cm
Hĺbka balenia chladničky 74,5 cm

Farba

Farba Strieborná
Kód:  SACHL242
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RB53DG706BS9EO
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01