Obnoviť stránku

SAMSUNG RB37J5009SA/EF

+ 10 rokov záruka na kompresor
4,3 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SAMSUNG RB37J5009SA/EF

Hľadáte vysoko výkonný spotrebič, ktorý disponuje veľkým a dômyselne organizovaným vnútorným priestorom a ponúka optimálnu vlhkosť, ideálnu starostlivosť o mäso a ryby aj beznámrazovú technológiu? Voľne stojaca kombinovaná chladnička od popredného výrobcu SAMSUNG všetky tieto atribúty spĺňa. Navyše sa radí k najvyššej úspornej triede A +++, a preto je maximálne energeticky šetrným spotrebičom. Na prvý pohľad zaujme moderným dizajnom v elegantnom kovovo grafitovom vyhotovení.

Kľúčové vlastnosti

  • Najvyššia energeticky úsporná trieda A+++
  • Technológia Space Max - viac vnútorného úložného priestoru ako priemerná chladnička
  • Rovnomerná cirkulácia chladného vzduchu Multi Flow
  • Chladiaca zóna s regulovanou teplotou Fresh Zone
  • Nastaviteľné dverné priehradky a plne otvárateľné zásuvky mrazničky
  • Twin Cooling Plus - optimálna vlhkosť a predĺžená čerstvosť potravín
  • Technológia True No Frost eliminuje vznik námrazy a udržuje stálu teplotu v celej chladničke

Viac priestoru pre vaše potraviny

Chladiaca časť disponuje vnútorným objemom až 267 litrov a ponúka 3 police z tvrdeného skla, z toho 2 sú výškovo nastaviteľné. Jednou z predností je inovatívna technológia SpaceMax Technology, ktorá vám ponúkne maximum priestoru vďaka veľmi tenkým stenám vnútri chladničky. Samozrejmosťou sú   4 nastaviteľné dverné priehradky, ktoré vám pomôžu ľahko usporiadať a uskladniť potraviny rôznych veľkostí. Chladnička tiež disponuje praktickou plastovou priehradkou pre ovocie a zeleninu aj špeciálnou zásuvkou so zónou Fresh Zone, ktorá zaisťuje optimálnu teplotu na uchovávanie mäsa a rýb, aby zostali dlhšie čerstvé a plné chuti. Optimálnu vlhkosť a dlhšiu čerstvosť zaručia technológie nezávislého chladenia Twin Cooling Plus.

Výkonný kompresor, rovnomerná cirkulácia vzduchu, beznámrazová technológia

Dokonalý prehľad o všetkých potravinách získate vďaka energeticky šetrnému LED osvetleniu. Moderný spotrebič je vybavený aj unikátnou technológiou True No Frost, ktorá efektívne zamedzuje vzniku námrazy a zaisťuje stálu teplotu vo všetkých kútoch chladničky. Rovnomerná cirkulácia chladného vzduchu Multi Flow naviac umožňuje 2× rýchlejšie chladenie, čím znižuje zaťaženie chladiaceho systému a predlžuje jeho životnosť. Príjemným bonusom je výkonný kompresor s digitálnym prevodníkom, ktorý automaticky reguluje svoju rýchlosť v rozmedzí až 7 úrovní. Vďaka tomu sa efektívne znižuje spotreba energie, minimalizuje sa hlučnosť, znižuje sa jeho opotrebenie, čo zaisťuje dlhodobý výkon a vysokú životnosť.

Priestranná mraznička s dômyselným otváraním

Priestranná mraznička s objemom 98 litrov vám ponúkne tri veľké zásuvky z transparentného plastu s možnosťou úplného otvorenia Full Open Box. Čo vám umožní jednoduchšie uskladnenie aj vyberanie potravín a napomôže k lepšiemu zorganizovaniu úložného priestoru. Disponuje tiež vysokým mraziacim výkonom, až 13 kg za 24 hodín. Samozrejmosťou je aj praktická nádobka pre ľad.

Kód:  FAC2555a
Produktové číslo:  RB37J5009SA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16