Obnoviť stránku

SAMSUNG RB33J8797S4/EF

+ 10 rokov záruka na kompresor
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB33J8797S4/EF

Priestranná, tichá a úsporná

Kombinovaná voľne stojaca chladnička s mrazničkou v brúsenej nehrdzavejúcej farbe sa hodí do takmer každej kuchyne. Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí chladnička do energeticky veľmi úspornej triedy A++, čomu zodpovedá aj minimálna ročná spotreba energie. K tomu tiež napomáha LED osvetlenie celého priestoru aj rukoväti. Určite uvítate veľmi nízku hlučnosť, iba 38 dB, čo oceníte, ak máte prepojenú obývaciu časť s kuchyňou.

Všetko správne uskladnené a bez námrazy

Veľkou prednosťou Samsung chladničky sú použité unikátne technológie. Technológia Twin Cooling Plus chladí oddelenie chladničky a mrazničky zvlášť. Nezávislé výparníky a chladiace systémy tak zaisťujú optimálne chladenie a úroveň vlhkosti pre perfektnú čerstvosť potravín. Technológia True No Frost zase zabraňuje vzniku námrazy a udržuje stálu teplotu v každej časti chladničky. Pre uchovávanie čerstvého mäsa a rýb je vhodná Chef zóna. Na vnútornej zadnej stene chladničky je namontovaný kovový plát Metal Cooling Guard, ktorý udržuje potraviny a nápoje dokonale vychladené a zároveň vyzerá elegantne.

Priehradky, police a zásobníky na najrôznejšie druhy potravín

V chladničke sa nachádzajú 3 poličky z tvrdeného skla, zásuvka na ovocie a zeleninu, zásuvka na lahôdky, drôtená polica na fľaše, zásobník na vajcia a 5 priehradiek vo dverách, napr. na fľaše, poháre alebo jogurty, ktoré si môžete variabilne usporiadať. Pre ľahké uskladnenie naloženého mäsa môžete použiť hygienický pekáč z nehrdzavejúcej ocele, ktorý sa dá potom ľahko umyť v umývačke riadu. V mrazničke nájdete spolu 3 transparentné boxy, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad o ich naplnení a prehľadnosti mrazených potravín. Mraziaci výkon je 12 kg/ 24 hod.


SAMSUNG RB33J8797S4/EF

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

10-ročná záruka na kompresor

Bonusom chladničky je výkonný kompresor s digitálnym prevodníkom, ktorý automaticky reguluje svoju rýchlosť v rozmedzí až 7 úrovní. Vďaka tomu sa efektívne znižuje spotreba energie, minimalizuje sa hlučnosť, znižuje sa jeho opotrebovanie, čo zaisťuje dlhodobý výkon a vysokú životnosť. Výrobca na kompresor navyše poskytuje až 10-ročnú záruku.


Kľúčové funkcie chladničky Samsung

  • Odmrazovanie True No Frost
  • Digitálny invertorový kompresor s 10-ročnou zárukou
  • Multi Flow & All Around Cooling – cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Fresh Zone – zóna s nulovou teplotou pre lepšie uchovanie čerstvosti
  • Veľký vnútorný priestor SpaceMax
  • LED osvetlenie
SAMSUNG RB33J8797S4/EF

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 
 
Kód:  FAC2554o
Produktové číslo:  RB33J8797S4/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09