Obnoviť stránku

SAMSUNG RB33J3415SS

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SAMSUNG RB33J3415SS

Chladnička, do ktorej sa zmestí všetko

Voľne stojaca kombinovaná chladnička RB33J3415SS od popredného výrobcu SAMSUNG je vysoko moderným spotrebičom, ktorý disponuje veľkým a dômyselne organizovaným vnútorným priestorom a tiež vás poteší radom inovatívnych technológií a praktických funkcií. Patrí do úspornej triedy A++, vďaka čomu je energeticky šetrným spotrebičom. Na prvý pohľad zaujme moderným dizajnom v elegantnom vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele.

Viac priestoru pre vaše potraviny

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem 230 litrov a 4 výškovo nastaviteľné police z tvrdeného skla. Samozrejmosťou sú aj 4 nastaviteľné dverné priehradky, ktoré vám pomôžu ľahko usporiadať a uskladniť potraviny rôznych veľkostí. Chladnička taktiež disponuje držiakom na fľaše vína, priehradkou na vajcia a mliečne výrobky a dvoma zásuvkami na ovocie a zeleninu. Veľmi praktická je tiež vysúvacia polička Easy Slide Out.

Stála teplota a rovnomerná cirkulácia vzduchu

Dokonalý prehľad o všetkých potravinách získate vďaka energeticky šetrnému LED osvetleniu. Moderný spotrebič je vybavený aj unikátnou technológiou True No Frost, ktorá efektívne zamedzuje vzniku námrazy a zaisťuje stálu teplotu vo všetkých kútoch chladničky. Rovnomerná cirkulácia chladného vzduchu Multi Flow navyše umožňuje 2× rýchlejšie chladenie, čím znižuje zaťaženie chladiaceho systému a predlžuje jeho životnosť.


SAMSUNG RB33J3415SS
 

10-ročná záruka na kompresor

Bonusom chladničky je výkonný kompresor s digitálnym prevodníkom, ktorý automaticky reguluje svoju rýchlosť v rozmedzí až 7 úrovní. Vďaka tomu sa efektívne znižuje spotreba energie, minimalizuje sa hlučnosť, znižuje sa jeho opotrebovanie, čo zaisťuje dlhodobý výkon a vysokú životnosť. Výrobca na kompresor navyše poskytuje až 10-ročnú záruku.


Kľúčové funkcie chladničky Samsung RB33J3415SS

  • Odmrazovanie True No Frost
  • Digitálny invertorový kompresor s 10-ročnou zárukou
  • Multi Flow & All Around Cooling – cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Vysúvacia polička Easy Slide Out pre ľahší prístup k potravinám
  • LED osvetlenie
SAMSUNG RB33J3415SS
 
 
Kód:  SACHL002
Produktové číslo:  RB33J3415SS/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03