Obnoviť stránku

SAMSUNG RB30J3215WW/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
4,7 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB30J3215WW/EF

Hravo zvládne veľké nákupy

Využite každý kubický centimeter svojej chladničky s mrazničkou od spoločnosti Samsung. Jej inteligentné vnútorné usporiadanie s čistým objemom 311 litrov vám umožní uskladniť veľké množstvo potravín a uschovávať ich dlhšiu dobu. Nezáleží na tom, či ju zaplníte veľkým nákupom alebo potrebujete vychladiť niekoľko fľašiek na večierok.


Šikovnejší spôsob chladenia

S chladničkou SAMSUNG RB30J3215WW/EF sa nemusíte obávať, že by sa jedlo na jednej strane vyššej poličky ochladilo inak než potraviny v opačnom rohu inde v chladničke. Nech ich už dáte kamkoľvek, vždy budete mať istotu presnej úrovne chladenia. Je totiž vybavená sústavou vetracích otvorov umiestnených presne tak, aby každá úroveň chladničky mala konštantnú teplotu.


S chladničkou SAMSUNG RB30J3215WW/EF sú ryby a mäso vždy čerstvé

Rôzne potraviny si vyžadujú iný prístup a rôznu teplotu. Preto je chladnička SAMSUNG RB30J3215WW/EF vybavená špeciálnym úložným priestorom Fresh Zone. Ten bol špeciálne navrhnutý na uschovanie mäsa a rýb. Teplota v tejto zóne je presne prispôsobená tomu, aby sa predĺžila životnosť a čerstvosť tohoto druhu potravín. Vďaka tomu, že zostanú dlhšie čerstvé, si tiež dlhšie zachovajú svoju chuť.



Pohodlné skladovanie

Aj keby sa vám náhodou podarilo úctyhodný objem chladničky SAMSUNG RB30J3215WW/EF celkom naplniť rôznymi dobrotami, zakaždým na nich jednoducho dočiahnete. Praktické riešenie poličky Easy Slide umožňuje jej jednoduché vysunutie. A nezáleží na tom, či práve pripravujete veľké množstvo jedla na narodeninovú hostinu alebo chcete iba ochutnať drobnosť skrytú v rohu chladničky.


SAMSUNG RB30J3215WW/EF ponúka priestor na veľké aj malé fľaše

Potrebujete chladničku, ktorá vám poskytne dostatok miesta na krabice s džúsom či mliekom a fľaše s limonádou alebo aj niečím silnejším? Chladnička SAMSUNG RB30J3215WW/EF so skladovacím riešením Easy Big Door Bin vo dverách je tou pravou voľbou. Praktický dizajn pomáha šetriť priestor na poličkách v jej vnútornej časti a zmestia sa doň až dva rady plechoviek a fľašiek.

 

Naplno otvorte mrazničku

Praktické riešenie Full Open Box vám uľahčí manipuláciu s potravinami. Vďaka úplnému otvoreniu špeciálnej priehradky máte možnosť jednoduchého narábania so všetkým, čo do veľkého úložného priestoru špeciálnej priehradky uschováte.



Jedlo v pravých farbách

Doprajte si realistický pohľad na potraviny uschované v chladničke SAMSUNG RB30J3215WW/EF. Osvetlenie LED neskresľuje farebnosť a jedlo vďaka nemu uvidíte v jeho naozajstných odtieňoch. Navyše diódy LED nijak neovplyvňujú chladiaci výkon.


Šetrite energiu s chladničkou SAMSUNG RB30J3215WW/EF

Zbavte sa zbytočného hluku a nemíňajte zbytočné množstvo energie. Na pomoc vám prichádza šikovný kompresor. Jeho digitálny prevodník ponúka 7 úrovni rýchlostí, ktoré aplikuje podľa momentálnych potrieb chladničky SAMSUNG RB30J3215WW/EF. Navyše okrem dlhodobo spoľahlivého výkonu dostanete na digitálny invertor aj 20-ročnú záruku.


Bez námahy a bez námrazy

Už sa nemusíte báť, že vaše potraviny podľahnú námraze. Stála teplota v každej časti chladničky je vďaka sofistikovanej technológii No Frost samozrejmosťou. Takisto nemusíte zbytočne namáhať chladiaci systém. Zabezpečené je totiž aj rýchlejšie chladenie*, vďaka ktorému sa chladnička teší dlhšej životnosti.

* Na základe porovnania chladničky Samsung RL39THCTS, ktorá nie je vybavená beznámrazovou technológiou, a chladničky RB31FERNCWW s beznámrazovou technológiou. Individuálne výsledky sa môžu líšiť v závislosti na používaní spotrebiteľom.

20 rokov záruky na kompresor

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 249 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 213 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky
Chladenie a mrazenie chladničky Super mrazenie
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Multi-AirFlow
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 311 l
Mrazící výkon lednice za 24 h 13 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Biela

Rozmery chladničky

Výška chladničky 178 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 66,5 kg

Funkcie

Funkcie Total No Frost, Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super mrazenie, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model
Kód:  SACHL012
Produktové číslo:  RB30J3215WW/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18