Obnoviť stránku

SAMSUNG RB30J3215WW/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
4,7 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB30J3215WW/EF

Hravo zvládne veľké nákupy

Využite každý kubický centimeter svojej chladničky s mrazničkou od spoločnosti Samsung. Jej inteligentné vnútorné usporiadanie s čistým objemom 311 litrov vám umožní uskladniť veľké množstvo potravín a uschovávať ich dlhšiu dobu. Nezáleží na tom, či ju zaplníte veľkým nákupom alebo potrebujete vychladiť niekoľko fľašiek na večierok.


Šikovnejší spôsob chladenia

S chladničkou SAMSUNG RB30J3215WW/EF sa nemusíte obávať, že by sa jedlo na jednej strane vyššej poličky ochladilo inak než potraviny v opačnom rohu inde v chladničke. Nech ich už dáte kamkoľvek, vždy budete mať istotu presnej úrovne chladenia. Je totiž vybavená sústavou vetracích otvorov umiestnených presne tak, aby každá úroveň chladničky mala konštantnú teplotu.


S chladničkou SAMSUNG RB30J3215WW/EF sú ryby a mäso vždy čerstvé

Rôzne potraviny si vyžadujú iný prístup a rôznu teplotu. Preto je chladnička SAMSUNG RB30J3215WW/EF vybavená špeciálnym úložným priestorom Fresh Zone. Ten bol špeciálne navrhnutý na uschovanie mäsa a rýb. Teplota v tejto zóne je presne prispôsobená tomu, aby sa predĺžila životnosť a čerstvosť tohoto druhu potravín. Vďaka tomu, že zostanú dlhšie čerstvé, si tiež dlhšie zachovajú svoju chuť.



Pohodlné skladovanie

Aj keby sa vám náhodou podarilo úctyhodný objem chladničky SAMSUNG RB30J3215WW/EF celkom naplniť rôznymi dobrotami, zakaždým na nich jednoducho dočiahnete. Praktické riešenie poličky Easy Slide umožňuje jej jednoduché vysunutie. A nezáleží na tom, či práve pripravujete veľké množstvo jedla na narodeninovú hostinu alebo chcete iba ochutnať drobnosť skrytú v rohu chladničky.


SAMSUNG RB30J3215WW/EF ponúka priestor na veľké aj malé fľaše

Potrebujete chladničku, ktorá vám poskytne dostatok miesta na krabice s džúsom či mliekom a fľaše s limonádou alebo aj niečím silnejším? Chladnička SAMSUNG RB30J3215WW/EF so skladovacím riešením Easy Big Door Bin vo dverách je tou pravou voľbou. Praktický dizajn pomáha šetriť priestor na poličkách v jej vnútornej časti a zmestia sa doň až dva rady plechoviek a fľašiek.

 

Naplno otvorte mrazničku

Praktické riešenie Full Open Box vám uľahčí manipuláciu s potravinami. Vďaka úplnému otvoreniu špeciálnej priehradky máte možnosť jednoduchého narábania so všetkým, čo do veľkého úložného priestoru špeciálnej priehradky uschováte.



Jedlo v pravých farbách

Doprajte si realistický pohľad na potraviny uschované v chladničke SAMSUNG RB30J3215WW/EF. Osvetlenie LED neskresľuje farebnosť a jedlo vďaka nemu uvidíte v jeho naozajstných odtieňoch. Navyše diódy LED nijak neovplyvňujú chladiaci výkon.


Šetrite energiu s chladničkou SAMSUNG RB30J3215WW/EF

Zbavte sa zbytočného hluku a nemíňajte zbytočné množstvo energie. Na pomoc vám prichádza šikovný kompresor. Jeho digitálny prevodník ponúka 7 úrovni rýchlostí, ktoré aplikuje podľa momentálnych potrieb chladničky SAMSUNG RB30J3215WW/EF. Navyše okrem dlhodobo spoľahlivého výkonu dostanete na digitálny invertor aj 20-ročnú záruku.


Bez námahy a bez námrazy

Už sa nemusíte báť, že vaše potraviny podľahnú námraze. Stála teplota v každej časti chladničky je vďaka sofistikovanej technológii No Frost samozrejmosťou. Takisto nemusíte zbytočne namáhať chladiaci systém. Zabezpečené je totiž aj rýchlejšie chladenie*, vďaka ktorému sa chladnička teší dlhšej životnosti.

* Na základe porovnania chladničky Samsung RL39THCTS, ktorá nie je vybavená beznámrazovou technológiou, a chladničky RB31FERNCWW s beznámrazovou technológiou. Individuálne výsledky sa môžu líšiť v závislosti na používaní spotrebiteľom.

20 rokov záruky na kompresor

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 249 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 213 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky
Chladenie a mrazenie chladničky Super mrazenie
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Multi-AirFlow
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 311 l
Mraziaci výkon za 24 h 13 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 178 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 66,5 kg

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Total No Frost, Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super mrazenie, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, N, ST, T
Kód:  SACHL012
Produktové číslo:  RB30J3215WW/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03