Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG RB30J3215SA/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
4,7 94 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB30J3215SA/EF




Inteligentný spôsob chladenia

S kombinovanou chladničkou s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF sa nemusíte obávať, že by sa jedlo na jednej strane vyššej poličky ochladilo inak ako potraviny v opačnom rohu inde v chladničke. Nech už ich dáte kamkoľvek, vždy budete mať istotu rovnako presnej úrovne chladenia. Je totiž vybavená sústavou vetracích otvorov umiestnených práve tak, aby každá časť chladničky mala konštantnú teplotu.




Z kombinovanej chladničky SAMSUNG RB30J3215SA/EF vytiahnete ryby a mäso vždy čerstvé

Rôzne potraviny si vyžadujú iný prístup a rôznu teplotu. Priehradka Fresh Zone bola špeciálne navrhnutá pre uchovávanie mäsa a rýb. Teplota v tejto zóne je presne prispôsobená tomu, aby sa predĺžila životnosť a čerstvosť tohto druhu potravín. Vďaka tomu, že zostanú dlhšie čerstvé, si tiež po dlhšiu dobu zachovajú svoju chuť.




Pohodlné skladovanie

Aj keby sa vám náhodou podarilo úctyhodný objem chladničky s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF úplne zaplniť rôznymi dobrotami, zakaždým na ne ľahko dosiahnete. Praktické riešenie poličky Easy Slide umožňuje jej jednoduché vysunutie. A nezáleží na tom, či práve pripravujete veľké množstvo jedla na narodeninovú hostinu alebo len chcete ochutnať drobnosť skrytú v rohu chladničky.




Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF je pripravená na veľké aj malé fľaše

Potrebujete chladničku, ktorá vám poskytne dostatok miesta na škatule s džúsom či mliekom aj na fľaše s limonádou alebo niečím silnejším? Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF so skladovacím riešením Easy Big Door Bin vo dverách je tou pravou voľbou. Praktický dizajn pomáha šetriť priestor na poličkách v jej vnútornej časti a pojme dve rady plechoviek a fliaš.




Jednoduchý prístup k mrazničke

Ľahšiu manipuláciu s potravinami v mrazničke zaručuje praktické riešenie Full Open Box. Vďaka úplnému otvoreniu špeciálnej priehradky máte možnosť jednoduchého prístupu k všetkému, čo do objemného úložného priestoru uschováte.



Jedlo v pravých farbách

Doprajte si realistický pohľad na potraviny uskladnené v kombinovanej chladničke RB30J3215SA/EF vďaka LED osvetleniu. To na rozdiel od iných svetiel totiž neskresľuje farebnosť jedla. Obsah chladničky tak uvidíte doslova v tom najlepšom svetle. A navyše LED diódy nijako neovplyvňujú chladiaci výkon zariadenia.


Nízka spotreba a 20 rokov záruky na kompresor

Zbavte sa zbytočného hluku a nevyužívajte zbytočne veľké množstvo energie. Moderný digitálny invertorový kompresor pracuje so 7 rýchlostnými úrovňami, ktoré sa automaticky menia podľa aktuálnych potrieb chladničky. Okrem prvotriedneho výkonu navyše získate istotu spoľahlivosti. Spoločnosť Samsung na kompresor ponúka záruku 20 rokov.



Bez námahy a bez námrazy v chladničke s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF

Už sa nemusíte obávať, že by uskladnené potraviny podľahli námraze. Stála teplota v každej časti chladničky je vďaka technológii automatického odmrazovania samozrejmosťou. Zároveň nebude chladiaci systém chladničky s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF zbytočne namáhaný, pretože použité technológie sprostredkujú dvakrát rýchlejšie chladenie a výrazne predlžujú životnosť zariadenia.


Kľúčové funkcie kombinovanej chladničky Samsung

  • Kombinovaná chladnička SAMSUNG RB30J3215SA/EF prináša automatické odmrazovanie True No Frost
  • Digitálny invertorový kompresor s 20-ročnou zárukou
  • Multi Flow & All Around Cooling - cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Fresh Zone - zóna s nulovou teplotou pre lepšie uchovanie čerstvosti
  • LED osvetlenie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 178 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 66,8 cm

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda E
Ročná spotreba energie 249 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 213 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 108 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Total No Frost, Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super mrazenie, Multi-AirFlow, Elektronické ovládanie teploty, Prázdninový režim, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 13 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 66,5 kg

Typ chladiva

Typ chladiva R600a

Rozmery balenia

Výška balenia 186 cm
Šírka balenia 64 cm
Hĺbka balenia 72 cm
Kód:  SACHL010
Produktové číslo:  RB30J3215SA/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02