Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG RB33J3315/WW

+ 10 rokov záruka na kompresor
5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB33J3315/WW

Chladnička pre tých, ktorí majú radi poriadok

Lámete si hlavu nad tým, v čom je SAMSUNG RB33J3315/WW lepšia ako iné chladničky? Ponúkne predovšetkým oveľa lepšiu organizáciu úložného priestoru a neporovnateľne väčšie pohodlie pri používaní. Samozrejmosťou je aj systém rovnomernej cirkulácie vzduchu pre zaistenie optimálnych skladovacích podmienok alebo automatické odmrazovanie. Chladnička SAMSUNG RB33J3315/WW taktiež ponúkne špeciálnu zásuvku na mäso, ryby Fresh Zone či vysúvaciu policu Easy Slide. O dokonalú prehľadnosť úložných priestorov v chladiacej časti sa postará úsporné LED osvetlenie.



Adekvátne skladovacie podmienky v celom chladiacom priestore

Špeciálny systém rovnomerne ochladzuje celý vnútorný priestor chladničky SAMSUNG RB33J3315/WW tak, aby v každom jej rohu boli presne tie isté skladovacie podmienky. Na úrovni každej police sú navyše vetracie otvory, ktorými odchádza studený vzduch. Tým si chladnička uchová konštantnú teplotu a potraviny sú tak dlhšie čerstvé.



Doprajte mäsu a rybám tie najlepšie podmienky v zásuvke Fresh Zone

Inteligentne navrhnutá zásvuka Fresh Zone ponúka chladničke SAMSUNG RB33J3315/WW tie najlepšie podmienky na uloženie mäsa aj rýb. Obe uchováva pri adekvátnej teplote, zaručujúcej čo najdlhšiu čerstvosť a prvotriednu chuť.



Easy Slide: ten najjednoduchší prístup k potravinám v zadnej časti chladničky

Jednoduchšie ukladanie potravín, ale aj prístup k nim, vám ponúkne chladnička SAMSUNG RB33J3315/WW vďaka Easy Slide vysúvacej polici. S jej pomocou sa rýchlo dostanete aj k dobrotám uloženým v rohoch alebo v zadnej časti chladničky.



SAMSUNG RB33J3315/WW, to je predovšetkým dostatok priestoru v dvierkach

Vďaka veľkej dvernej priehradke uložíte do chladničky SAMSUNG RB33J3315/WW všetko, počnúc objemnými škatuľami s mliekom a dvoma radmi plechoviek s nápojmi končiac. Zároveň vám zostane ešte dosť priestoru napríklad na džús, džemy, olivy alebo iné pochúťky.



Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB33J3315

Pohodlné uskladnenie potravín do mrazničky

Zásuvka v mraziacej časti chladničky SAMSUNG RB33J3315/WW je dosť veľká na jednoduché vyberanie aj urovnávanie skladovaných potravín.

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB33J3315

Úsporné LED osvetlenie chladiacej časti chladničky

O prvotriedne osvetlenie chladničky sa starajú LED diódy. Na rozdiel od halogénového osvetlenia sú tak úsporné, že nijako neznižujú chladiaci výkon.


Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB33J3315

Nižšia spotreba s automatickou reguláciou výkonu

Digitálny prevodník a kompresor samovoľne regulujú rýchlosť v 7 stupňoch presne podľa vašich potrieb. Chladnička SAMSUNG RB33J3315/WW tak spotrebuje menej energie, ale tiež má tichší chod a nehrozí tak rýchle opotrebovanie.

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB33J3315

Samovoľné odmrazovanie pre dlhšiu životnosť chladničky

Vzniku námrazy bráni v prípade chladničky SAMSUNG RB33J3315/WW technológia automatického odmrazovania. Jej zásluhou navyše chladnička chladí až dvakrát rýchlejšie, znižuje záťaž chladiaceho systému a navyšuje jeho životnosť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 185 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 69,7 cm

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie No Frost, Nulová zóna, LED osvetlenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 13 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 70,34 kg
Kód:  FAC350t
Produktové číslo:  RB33J3315WW/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19