Obnoviť stránku

Samsung R1 WAM1501

Príslušenstvo k tovaru

Samsung R1 WAM1501

Užite si zvuk v celom rozsahu 360 stupňov a objavte priestor s jednotným zvukom. Spoločnosť Samsung prichádza s novým počinom a dáva vám tým možnosť nakuknúť do budúcnosti. Zabudnite na opozerané hranaté reproduktory z dreva a s ochrannou sieťkou. Je tu pre vás pripravené zaujímavé audio zariadenie Samsung Wireless Audio 360 R1.

Kľúčové vlastnosti

  • Zladený dizajn vhodný do domáceho interiéru
  • Zvuk plynúci všetkými smermi vypĺňajúci priestor v uhle 360 stupňov
  • Aplikácia Multiroom na jednoduché nastavenie a prehrávanie
  • Bezdrôtový prenos zachováva vzorkovanie 192 kHz / 24 bitov u WAV, FLAC, AIFF a ALAC súborov
  • Kvalitná nabíjacia integrovaná batéria

Jeden bohato vystačí

Koncepčne nový reproduktor, ktorý ako názov napovedá, umožňuje kvalitné počúvanie hudby vo všetkých smeroch od reproduktora. A to vďaka integrovanej technológii Ring Radiator, ktorá vyžaruje zvuk v 360°, a tým ponúka porovnateľný hudobný zážitok bez straty kvality všetkým poslucháčom v ľubovoľnom smere.

Aplikácia Multiroom

Reproduktor možno pripojiť cez bluetooth, Wi-Fi a TVSoundconnect (bezdrôtové pripojenie k TV). Navyše tiež využíva systém Multiroom, takže cez mobilnú aplikáciu Samsung Multiroom je možné prehrávať hudbu z akejkoľvek lokálneho zdroja v domácej sieti (NAS, DLNA zariadení), ale aj internetové rádiá a vybrané streamovacie služby (Deezer, Spotify pod.). 

 
Kód:  WK620g2
Produktové číslo:  WAM1501/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11