Obnoviť stránku

Samsung Priehľadný zadný kryt Galaxy A54 5G priehľadný

4,6 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,70 €

Samsung Priehľadný zadný kryt Galaxy A54 5G priehľadný

Originálny priehľadný zadný kryt na mobil Samsung Galaxy A54 5G



V prirodzenosti je krása

Radi by ste chránili svoj telefón, ale nechcete sa pripraviť o pohľad na jeho pôvodný dizajn v jedinečnom farebnom prevedení? Žiadny problém! Priehľadný zadný obal na mobil vystaví na obdiv ako originálny štýl Galaxy A54 5G, tak aj jeho ladné krivky - puzdro na mobil má profil, ktorý je tak tenký a priľnavý, že len ťažko spoznáte, že nejde o prirodzenú súčasť zariadenia.



Kryt na mobil Samsung mysliaci skrátka na všetko

Doprajte svojmu zariadeniu doslova všestrannú ochranu v podobe priehľadného zadného krytu. Špeciálna povrchová vrstva aplikovaná na vnútornú aj vonkajšiu stranu puzdra zaistí vášmu smartfónu tak dokonalé bezpečie, že si o jeho vzhľad nebudete musieť robiť starosť.



Kreativite sa medze nekladú

Popustite uzdu fantázii a vyjadrite svojho umeleckého ducha so zadným obalom pre Galaxy A54 5G. Priehľadný obal na mobil ponúka priestor pre vlastnú kreativitu – môžete si ho napríklad vyzdobiť rôznymi trendmi nálepkami, ktorými svoje okolie zaručene zaujmete.



Všestranná ochrana na prvom mieste

Spoločnosť Samsung sa vždy snaží myslieť na to, aký vplyv má produkcia zariadení a komponentov na životné prostredie. Ekologický prístup zvolila aj pri výrobe priehľadného zadného krytu, keď napríklad jeho bočné tlačidlo obsahuje minimálne 34 % zložiek biologického pôvodu.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy A54 5G

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Plast
Použitie Každodenný
Hmotnosť 30 g

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Modelový rad

Kód:  SP051mc425
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GP-FPA546VAATW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17