Obnoviť stránku

Samsung Portable SSD T9 1TB čierny

4,9 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
139,90 €

Samsung Portable SSD T9 1TB čierny

Prenosný externý disk Samsung Portable SSD T9 1 TB v čiernom vyhotovení


Kľúčové výhody Samsung Portable SSD T9 1 TB


Externý disk Samsung Portable SSD T9

Vysoká rýchlosť

S rozhraním USB 3.2 Gen 2 × 2 dosahuje externý SSD disk Samsung T9 maximálnu rýchlosť sekvenčného čítania na úrovni 2 000 MB/s, pri zápise potom rýchlosť dosahuje 1 950 MB/s.

Externý disk Samsung Portable SSD T9

Kompatibilita

Externý SSD Samsung Portable SSD T9 ponúka dokonalú kompatibilitu vďaka portu USB-C, takže funguje na Windows, macOS, ale aj na smartfónoch, alebo tabletoch.

Externý disk Samsung Portable SSD T9

Odolnosť

SSD prenosný disk Samsung Portable SSD T9 je uložený v odolnom tele, takže dáta zostanú nedotknuté aj po nečakanom páde na zem.


Prenosy rýchlosťou blesku

Prenášajte v priebehu niekoľkých sekúnd obrie súbory vďaka úžasnej rýchlosti USB 3.2 Gen 2, ktorú ponúka T9. Vstavaná technológia PCIe NVMe umožňuje sekvenčné rýchlosti čítania až 2 000 MB/s. Externý disk SSD Samsung T9 je zhruba až dvakrát rýchlejší ako predchádzajúci model T7.



Externý SSD disk Samsung Portable SSD T9 má luxusný dizajn

Za pozornosť stoja nielen skvelé parametre a špecifikácia, ale aj jedinečný dizajn disku Samsung Portable SSD T9 v znamení luxusu a odolnosti súčasne. Vďaka zakriveným diagonálam a vzorovanej zadnej strane pripomína gumová povrchová úprava skôr textil a celý SSD externý disk pôsobí ako veľmi elegantná peňaženka.



Veľkorysá kapacita

Externý SSD Samsung T9 je k dispozícii v troch rôznych verziách s odlišnou kapacitou, aby si každý mohol vybrať ideálny variant. Na výber je kapacita 1 TB, 2 TB a 4 TB, čo znamená rýchle časté dátové prenosy s výraznou rezervou na veľké súbory. Disk je navyše maličký a ľahký, pripomína kreditnú kartu a používatelia ho teda môžu nosiť prakticky všade.



Tepelná odolnosť chráni vaše údaje

Moderný externý disk Samsung Portable SSD T9 sa hodí hlavne pre tvorcov, ktorí potrebujú rýchlo a bez akýchkoľvek oneskorení presúvať veľké súbory. Systém Dynamic Thermal Guard účinne bráni spomaľovaniu a strate výkonu vinou prehriatia, takže sa dáta prenášajú stálou vysokou rýchlosťou bez kolísania.Okrem toho T9 vyhovuje nárokom medzinárodnej bezpečnostnej normy IEC 62368-1 a tým pádom sa výborne hodí na celý rad náročných úloh s minimálnym tepelným prenosom.



Vysoká spoľahlivosť SSD disku Samsung

Profesionálni fotografi, filmári a ďalší tvorcovia často vo svojej tvorbe posúvajú hranice možného a ich dáta majú teda nedozernú hodnotu. Preto je SSD prenosný disk Samsung Portable SSD T9 odolný aj proti pádu z troch metrov a má obmedzenú záruku po dobu piatich rokov. Vďaka odolnému vyhotoveniu sú dáta v úplnom bezpečí a používatelia sa môžu spoľahnúť, že ich disk nesklame a že sa môžu pustiť aj do veľmi ambicióznych a náročných projektov.


Softvér na správu

Externý disk Samsung Portable SSD T9 prichádza so zabudovaným zlepšeným softvérom Samsung Magician pre PC a Mac, ktorý vám pomôže s nastavením hesla a získaním najnovších aktualizácií firmvéru. Tiež si môžete stiahnuť mobilnú aplikáciu pre smartfóny a tablety s operačným systémom Android.

Samsung ako svetová jednotka v pamätiach typu flash

Vychutnajte si špičkový výkon a spoľahlivosť, ktorú vám dopraje jedine svetová jednotka na poli pamätí typu flash od roku 2002. Firmvér aj všetky komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo umožňuje kompletnú integráciu a výslednú kvalitu, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 1 000 GB (0,98 TB)

Rozmery

Šírka 88 mm (8,8 cm)
Výška 60 mm (6 cm)
Hĺbka 14 mm (1,4 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 122 g (0,12 kg)

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 2x2
Konektor USB-C
Rýchlosť čítania 2 000 MB/s
Rýchlosť zápisu 1 950 MB/s
Šifrovanie AES-256
Materiál Guma
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  SAS016l1
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  MU-PG1T0B/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12