Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB strieborný

4,8 63 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB strieborný


Externý disk Samsung Portable SSD T7 Touch 1 TB v striebornom vyhotovení s ochranou pomocou odtlačku prsta

Potrebujete bleskový prístup k svojim dátam kdekoľvek na cestách? V tom prípade je práve pre vás vhodný externý SSD disk Samsung Portable SSD T7 Touch. Ide o novú generáciu prenosného úložiska využívajúcu moderný konektor USB-C.

Bleskové prenosové rýchlosti

SSD prenosný disk Samsung Portable SSD T7 Touch využíva prenosové rozhranie PCIe NVMe, ktoré zaistí sekvenčný zápis/čítanie na úrovni 1 000/1 050 MB/s.

SSD disk externý s odolnou konštrukciou

Externý SSD Samsung Portable SSD T7 Touch je zabalený do odolného hliníkového tela. Vďaka tomu bez problémov prečká aj nečakaný pád až z 2 metrov.

Odomykanie odtlačkom prsta

Súkromné dáta sú na disku Samsung Portable SSD T7 Touch uložené za 256-bitovým šifrovaním. Ako heslo potom slúži váš odtlačok prsta.

Dizajnové vyhotovenie

Externý SSD disk 1 TB Samsung Portable SSD T7 Touch sa vyrába v čiernom alebo striebornom vyhotovení. K dispozícii sú kapacity 500 GB, 1 TB a 2 TB.

Kompaktné rozmery

SSD prenosný disk Samsung Portable SSD T7 Touch sa zmestí do každého vrecka. Hliníkové telo má zhruba rozmery kreditnej karty.

Sprievodná aplikácia

Kompletné nastavenie externého disku SSD Samsung Portable SSD T7 Touch sa vykonáva pomocou sprievodnej aplikácie. Tá je k dispozícii pre Windows, Mac OS, ale aj Android alebo iOS.

Kompatibilita naprieč radom zariadení

Súčasťou príslušenstva SSD prenosného disku Samsung Portable SSD T7 Touch je potrebná prepojovacia kabeláž vrátane koncovky s USB-C alebo USB-A.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 000 GB (0,98 TB)

Rozmery

Šírka 85 mm (8,5 cm)
Výška 8 mm (0,8 cm)
Hĺbka 57 mm (5,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 58 g (0,06 kg)

Farba

Farba Strieborná

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Konektor USB-C
Rýchlosť čítania 1 050 MB/s
Rýchlosť zápisu 1 000 MB/s
Šifrovanie AES-256
Zabezpečenie Čítačka odtlačkov prstov
Materiál Hliník
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý
Kód:  SAS016h5
Produktové číslo:  MU-PC1T0S/WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17