Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB béžová

4,8 210 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
83,59 €

Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB béžová

Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB je kvalitný externý disk s vysokým výkonom a bohatou kapacitou 1 TB, ktorý spoľahlivo ochráni všetky dôležité súbory. Vďaka kompaktnému spracovaniu a pogumovanému telu je manipulácia s diskom veľmi jednoduchá a bez problému ho možno využiť doma aj na cestách. Externý disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB vyniká odolnosťou s certifikáciou IP65, ktorá zaistí vysokú ochranu proti vode aj prachu. Pri používaní disku oceníte špičkovú prenosovú rýchlosť a bez problémov exportujete aj videá vo vysokom rozlíšení. Externý disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB je kompatibilný s mobilnými telefónmi, počítačmi, hernými konzolami a ďalšou elektronikou.

Externý HDD Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB a jeho kľúčové vlastnosti

  • Vysoká sekvenčná čítacia rýchlosť až 1 050 MB/s
  • Sekvenčná rýchlosť zapísania dát až 1 000 MB/s
  • Stupeň krytia IP65 zaisťujúci ochranu proti vode i prachu
  • Externý HDD odolný voči pádu do 3 metrov
  • Rozhranie USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s)
  • Široká kompatibilita pripojenia

Externý hard disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB so špičkovým výkonom

Prenosný externý hard disk SSD T7 Shield ponúka vynikajúci výkon a vďaka kompaktným rozmerom ho je možné pohodlne vziať so sebou kamkoľvek. Pri používaní disku oceníte aj rýchly dátový prenos a vysokú odolnosť proti pádu, vode i prachu, takže budú vaše súbory vždy v bezpečí.

Prenosný hard disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB so špičkovou prenosovou rýchlosťou

S prenosným hard diskom Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB môžete pohodlne prenášať veľké súbory s vysokou prenosovou rýchlosťou. Vďaka rozhraniu USB 3.2 Gen 2 ponúka prenosný hard disk vysokú rýchlosť čítania a zápisu 1 050 MB/s, respektíve 1 000 MB/s, ktorá prebieha priamo z disku do pripojeného zariadenia. Kvalitné chladenie zaistí gumový vonkajší kryt s technológiou Dynamic Thermal Guard, takže je možné prenosný hard disk využiť aj pri veľkých a náročných projektoch.

Externý disk z kvalitných materiálov na zaistenie vysokej odolnosti a dlhej životnosti

Pri používaní disku Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB oceníte vysokú kvalitu použitých materiálov, vďaka ktorej sa nemusíte obávať poškodenia z pádu či hrubšieho zaobchádzania. Disk ponúka odolné telo so stupňom krytia IP65, takže si bez problémov poradí s prachom aj vodou. Externý disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB môžete bez obáv využiť aj v náročných podmienkach.

Externý hard disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB s bohatou kompatibilitou

Externý hard disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB vyniká širokou konektivitou, takže ho ľahko a rýchlo pripojíte doma aj na cestách. Disk je možné pohodlne pripojiť k počítačom s Windows alebo MacOS, mobilným zariadením s podporou Android a iOS. Okrem toho externý hard disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB podporuje aj pripojenie k herným konzolám a ďalším zariadeniam, takže si budete môcť užiť rýchly dátový prenos v každej situácii.

Prenosný HDD Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB s vysokou kapacitou

Vďaka kapacite 1 TB ponúka prenosný HDD Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB bohaté úložisko v prepracovanom modrom, béžovom alebo čiernom dizajne. Pogumované telo a ergonomické spracovanie navyše zaistí maximálne pohodlie pri nosení, takže môžete s diskom bez obáv manipulovať.


Externý disk s prepracovaným softvérom

Externý disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB je vybavený softvérom Samsung Portable SSD,ktorý možno využiť na PC, Mac, smart telefóny a ďalšie zariadenia s OS Android. Prostredníctvom Softvéru ľahko a rýchlo skontrolujete zdravie externého disku, nastavíte výkon a ochránite dôležité dáta so smart funkciou Samsung Magician.

Výkonný externý pevný disk Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB

Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB je špičkový externý pevný disk, ktorý ponúka vysoký výkon a maximálnu spoľahlivosť. Súčiastky vrátane DRAM a NAND pamätí firmy Samsung a firmware externého disku sú vyrábané interne, vďaka čomu vynikajú vysokou kvalitou a odolnosťou.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 000 GB (0,98 TB)

Rozmery

Šírka 59 mm (5,9 cm)
Výška 88 mm (8,8 cm)
Hĺbka 13 mm (1,3 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 98 g (0,1 kg)

Farba

Farba Béžová

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Konektor USB-C
Rýchlosť čítania 1 050 MB/s
Rýchlosť zápisu 1 000 MB/s
Šifrovanie AES-256
Materiál Hliník, Guma
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn Red Dot Design Award
Kód:  SAS016k1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  MU-PE1T0K/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16