Obnoviť stránku

Samsung Portable SSD T5 EVO 2 TB

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
179,90 €

Samsung Portable SSD T5 EVO 2 TB

Odolný prenosný externý disk Samsung Portable SSD T5 EVO 2 TB

Vysoko výkonný externý disk Samsung Portable SSD T5 EVO vám zaistí náskok pri práci, tvorbe obsahu, štúdiu, aj hraní hier. Vyniká širokou konektivitou, takže ho ľahko a rýchlo pripojíte k počítačom s Windows alebo MacOS, mobilným zariadeniam s podporou Android a iOS. Okrem toho podporuje aj pripojenie k herným konzolám a ďalším zariadeniam. Ponúka presvedčivý výkon, obrovskú kapacitu až 2 T B a parádne zabezpečenie dát. Hodí sa predovšetkým pre zákazníkov, ktorí hľadajú náhradu tradičných externých pevných diskov. T5 EVO ponúka rýchly prenos dát aj odolnú konštrukciu, a to všetko v kompaktnom vyhotovení, takže sa zmestí do dlane.


Prenosy rýchlosťou blesku

SSD prenosný disk Samsung Portable SSD T5 EVO s portom USB 3.2 Gen 1 prenáša dáta až 3,8-krát rýchlejšie ako štandardné externé pevné disky, maximálna rýchlosť sekvenčného čítania a zápisu dosahuje až 460 MB/s. Výborne sa preto hodí najmä na prenos veľkých súborov.



Externý SSD Samsung Portable SSD T5 EVO dokáže prenášať veľké súbory

Externý SSD Samsung Portable SSD T5 EVO urobí radosť mnohým zákazníkom s najrôznejším životným štýlom. Kapacita 2 TB, rýchle dátové prenosy a ochrana dát pred otrasmi, to sú vlastnosti ako stvorené pre každého, kto potrebuje ukladať dáta napríklad aj v náročných podmienkach.



Ľahké a ergonomické vyhotovenie

Dizajnová koncepcia Samsung Portable SSD T5 EVO ctí heslo „kompaktne, ľahko, ergonomicky“. Externý SSD disk sa vyznačuje ergonomickým vyhotovením – na rozdiel od predchádzajúcich verzií nemá veľkosť vizitky, ale stále je kompaktný a veľa neváži. Na šírku meria 95 mm, na dĺžku 40 a hrúbka je 17 mm, čo znamená, že sa disk zmestí pohodlne do dlane. Kombinácia malých rozmerov a veľkej pamäte znamená rýchle dátové prenosy v menšom a ľahšom tele v porovnaní s tradičným externým pevným diskom. Hmotnosť 102 gramov znamená, že disk rozhodne nezaťaží žiadnu tašku, ale pritom je príjemne robustný.



Dizajn, ktorý sa vydaril

SSD prenosný disk Samsung Portable SSD T5 EVO sa dodáva v čiernom vyhotovení s titánovo sivým krúžkom. Vyzerá skutočne elegantne a výborne sa vizuálne hodí k iným strieborným či sivým zariadeniam. Vďaka praktickému krúžku ho možno ľahko pripevniť na ľubovoľnú tašku či inú batožinu. Navyše kovová pogumovaná konštrukcia chráni disk pred vonkajšími vplyvmi, okrem iného pred pádom až z dvoch metrov.



Vysoká spoľahlivosť externého disku SSD Samsung

Profesionálni fotografi, filmári a ďalší tvorcovia často vo svojej tvorbe posúvajú hranice možného a ich dáta majú teda nedozernú hodnotu. Preto je externý disk SSD Samsung Portable SSD T5 EVO odolný aj proti pádu z dvoch metrov a má obmedzenú záruku na dobu troch rokov. Vďaka odolnému vyhotoveniu sú dáta v úplnom bezpečí a používatelia sa môžu spoľahnúť, že ich disk nesklame a že sa môžu pustiť aj do veľmi ambicióznych a náročných projektov.

Ochrana proti extrémnym teplotám

Bezpečnosť je pre výrobcov SSD diskov prioritou číslo jedna – musia svoje produkty chrániť pred extrémnymi teplotami aj pred možnosťou zneužitia dát. SSD externý disk Samsung Portable SSD T5 EVO zvláda teplotné extrémy vďaka technológii Samsung Dynamic Thermal Guard, ktorá udržuje prevádzkovú teplotu na optimálnej výške v súlade s medzinárodnou bezpečnostnou normou IEC 62368-1. O ochranu dát sa zase stará šifrovací systém Advanced Encryption Standard (AES) v štandarde 256 bitov.

Ukladajte ohromné množstvo súborov

Malé a ľahké vyhotovenie SSD Samsung Portable SSD T5 EVO sa nijako nevylučuje s veľkou kapacitou. Na externý SSD disk sa zmestia až 2 TB dát – veľké súbory, videozáznamy vo vysokom rozlíšení, fotografie, hry a ďalší obsah na prácu aj zábavu. .


Softvér na správu

Externý disk SSD Samsung Portable SSD T5 EVO prichádza so zabudovaným vylepšeným softvérom Samsung Magician pre PC a Mac, ktorý vám pomôže s nastavením hesla a získaním najnovších aktualizácií firmvéru. Tiež si môžete stiahnuť mobilnú aplikáciu pre smartfóny a tablety s operačným systémom Android.

Samsung ako svetová jednotka v pamätiach typu flash

Vychutnajte si špičkový výkon a spoľahlivosť, ktorú vám dopraje jedine svetová jednotka na poli pamätí typu flash od roku 2002. Firmvér aj všetky komponenty vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND od spoločnosti Samsung sú vyrábané interne, čo umožňuje kompletnú integráciu a výslednú kvalitu, na ktorú sa môžete spoľahnúť.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 2 000 GB (1,95 TB)

Rozmery

Šírka 95 mm (9,5 cm)
Výška 17 mm (1,7 cm)
Hĺbka 40 mm (4 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 102 g (0,1 kg)

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-C
Šifrovanie AES-256
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  SAS016g9a1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  MU-PH2T0S/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13