Obnoviť stránku

Samsung Omnia M (S7530) Deep Gray

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Omnia M (S7530) Deep Gray

Mobilní telefon Samsung OMNIA M zaujme na první pohled komfortním 4“ Super AMOLED displejem s neuvěřitelně živými barvami. Díky jeho vysokému maximálnímu jasu budete přístroj moci pohodlně používat i ve venkovním prostředí na přímém slunci. Tenké a kompaktní tělo pak dotváří elegantní čistý design bez zbytečných okázalostí. Zadní strana je navíc vytvarována tak, aby podporovala bezproblémovou manipulaci a pohodlné držení.
Výpočetní výkon telefonu zaštiťuje procesor pracující na frekvenci 1 GHz. S jeho pomocí je práce v dokonale optimalizovaném prostředí operačního systému Windows Phone 7.5 Tango maximálně plynulá a opravdu intuitivní, takže si jí osvojíte během pár okamžiků. Společně s širokou paletou služeb určených k používání sociálních sítí, sdílení a komunikaci zůstanete snadno v kontaktu s důležitými lidmi ve vašem životě a budete mít vždy přehled o všech novinkách. S podporou ukládání důležitých dat, jakými jsou například rodinné fotografie, na webovém serveru (cloudu), k nim budete mít zajištěn snadný přístup a zároveň je budete moci velmi snadno sdílet s dalšími uživateli – a to z jakéhokoli zařízení. Snadné sdílení v blízkém okolí telefonu pak zprostředkovává služba AllShare.
Zábavu si užijete nejenom díky dvojici integrovaných fotoaparátů/videokamer. Zadní vám poslouží k zachycování důležitých okamžiků. Kvalita jejich snímání je garantována pomocí rozlišení pěti milionů obrazových bodů, LED blesku a systému automatického ostření´(autofocus). Přední kamera pak poslouží k realizaci videohovorů. Přímo v telefonu je rovněž integrována služba služba Xbox LIVE pro hry a digitální média. Stačí se přihlásit ke svému profilu, užívat si skvělé zábavy, sdílet své úspěchy a navyšovat skóre. Služba Marketplace nabízí ohromné množství fantastických aplikací – stačí si jen vybrat!
Kód:  RS129v2
Produktové číslo:  GT-S7530EAAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04