Obnoviť stránku

SAMSUNG NZ64R3747BK/UR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NZ64R3747BK/UR

S čiernou indukčnou varnou doskou Samsung NZ64R3747BK/UR bez problémov uvaríte všetko, na čo budete mať chuť. Vstavaná varná doska vás poteší rýchlym ohrievaním bez tepelných strát. Flex zóna bude šetriť váš čas aj energie v kuchyni, pretože poslúži ako plocha na viacero hrncov, či panvíc pri varení niekoľkých jedál naraz. S posuvným ovládaním teploty pomocou dotykového LED displeja ľahko nastavíte ohrev presne tak, ako vám bude vyhovovať. Vďaka detskej poistke dosku omylom nezapnete. Ukazovateľ zostatkového tepla sa postará nielen o vašu bezpečnosť, ale aj o bezpečnosť každého kto príde do kontaktu s varnou doskou Samsung po vás. Vstavaná indukčná varná doska Samsung NZ64R3747BK/UR skvele zapadne do každej kuchyne. Povrch dosky bol vyrobený z kvalitného skla, ponúka tak vysokú odolnosť a jednoduchú údržbu.


Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Samsung NZ64R3747BK/UR

  • Vstavaná indukčná varná doska s čiernym dizajnom so skleneným povrchom a skosenou prednou hranou
  • Flex Zone – široká ohrievacia zóna na varnej doske, na ktorú sa zmestia aj tie najväčšie hrnce, či niekoľko menších naraz
  • Detská poistka varnej dosky Samsung NZ64R3747BK/UR zabráni nechcenému zapnutiu zariadenia
  • Dotykový LED displej (červený) na ovládanie intenzity ohrievania jednoduchým posuvným pohybom na paneli
  • Užitočná funkcia „Keep Warm“ na udržiavanie ideálnej teploty pokrmov
  • Dotyk ikony „Pauza“ zníži výkon všetkých horákov na minimum, druhým dotykom sa nastavenie vráti na pôvodné hodnoty
  • Automatické bezpečnostné vypnutie indukčnej varnej dosky Samsung NZ64R3747BK/UR v prípade podozrivo dlhého ohrievania bez zmeny teplotného stupňa
  • Indikátor zostatkového tepla pre bezpečnosť vašu aj vášho okolia


Zóna na flexibilné varenie viacerých jedál

Indukčná varná doska Samsung NZ64R3747BK/UR sa pýši veľkou výhodou – tzv. Flex Zone. Vďaka tejto zóne môžete variť rôzne druhy jedál naraz, či neobvykle veľké porcie, na ktoré sú bežné horáky malé. Ide o širokú zónu umiestnenú na varnej doske, ktorá vám poskytne maximálnu flexibilitu v kuchyni. Dá sa na ňu umiestniť niekoľko hrncov rôznych veľkostí a druhov. Navariť jedlo pre celú rodinu bude vďaka tomu veľmi jednoduché, pohodlné a rýchle.

Pohodlné a presné ovládanie teploty pohybom prsta

O rýchlu a presnú reguláciu horákov varnej dosky Samsung NZ64R3747BK/UR sa postará pohodlné ovládanie pomocou posuvného panela na dotykovom LED displeji. Nastaviť si tú správnu teplotu na varnej doske nebolo nikdy jednoduchšie – stačí posunúť prst a úroveň tepla bude jedným pohybom presne taká, akú si prajete, lebo si budete môcť vybrať z 15 úrovní výkonu.

Varná doska Samsung dokáže udržiavať vaše pokrmy teplé a pripravené na servírovanie

Jednoduchým dotykom ikony „Keep Warm“, umiestnenej na indukčnej varnej doske Samsung NZ64R3747BK/UR, aktivujete užitočnú funkciu udržiavania tej správnej teploty vašich pokrmov. Ideálnu teplotu na ohrievanie si sami nastavíte pri každej varnej zóne zvlášť a tak už nebudete mať nikdy problém uspokojiť svojich hostí správne ohriatym pokrmom, aj keď budete musieť odbiehať od dosky.


Pauza počas varenia kedykoľvek to bude potrebné

Ak vám pri dverách zazvonia hostia, vyruší vás prichádzajúci telefonát, alebo budete mať iný akútny dôvod, prečo budete musieť odísť od varenia, stačí sa jednoducho dotknúť tlačidla „Pauza“ na čiernej varnej doske Samsung NZ64R3747BK/UR. V tej chvíli sa výkon všetkých varných zón zníži na minimum a tým zaručí bezpečnosť ako vašim pokrmom, tak i kuchyni. Vo chvíli, keď budete pripravení pokračovať vo varení, stačí sa ikony „Pauza“ znovu dotknúť a výkon varných zón sa vráti na pôvodné nastavenie.

Varná doska Samsung NZ64R3747BK/UR nikoho neohrozí

Vďaka tomu, že má vstavaná varná doska Samsung NZ64R3747BK/UR vo výbave aj detskú poistku, už sa o svoje deti nebudete musieť pri varení obávať. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo a indukčná varná doska bude chránená proti neúmyselnému zapnutiu. Samsung NZ64R3747BK/UR teda zabraňuje prípadným úrazom.

Zabezpečenie aj v prípade, že na zapnuté ohrievanie zabudnete

Bezpečnosť varnej dosky Samsung NZ64R3747BK/UR zvyšuje ešte ďalší prvok, a to automatické bezpečnostné vypnutie v prípade vašej neprítomnosti. Ak indukčná varná doska vyhodnotí, že sa niektorá z jej zón zahrieva nezvyčajne dlho bez akejkoľvek interakcie zmeny stupňa ohrievania, automaticky všetky varné zóny vypne.


Indikácia zostatkového tepla

Vďaka indikátoru zostatkového tepla budete presne vedieť, kedy už bude bezpečné dotknúť sa čiernej indukčnej varnej dosky Samsung NZ64R3747BK/UR. Ak uvidíte na varnej doske písmeno „H“, znamená to, že teplota varnej dosky sa stále pohybuje na vysokej hodnote. Vo chvíli, keď sa táto indikácia vypne, doska vychladla a je bezpečná na dotyk.


Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Funkcie a vlastnosti Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Nie

Rozmery varnej dosky

Výška 6 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo
Kód:  SAMVD005
Produktové číslo:  NZ64R3747BK/UR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09