Obnoviť stránku

SAMSUNG NZ64N9777GK/E1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NZ64N9777GK/E1

S pomocou indukčnej varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 bez problémov pripravíte všetky vaše obľúbené jedlá. Táto varná doska vás poteší rýchlym ohrievaním bez tepelných strát. S inovatívnou technológiou virtuálneho plameňa bude ovládanie dosky jednoduché a intuitívne. Flex zóna bude šetriť váš čas aj energie v kuchyni, pretože poslúži ako plocha pre viacero hrncov, či panvíc pri varení niekoľkých jedál naraz. Cez WiFi pripojenie budete môcť ovládať a kontrolovať varnú dosku Samsung NZ64N9777GK/E1 aj na diaľku a Bluetooth konektivita sa postará o bezdrôtové prepojenie s digestorom. Vďaka detskej poistke dosku omylom nezapnete. Ukazovateľ zostatkového tepla zaručí bezpečnosť nielen vám, ale každému, kto príde do kontaktu s varnou doskou Samsung po vás. Vstavaná varná doska Samsung NZ64N9777GK skvele zapadne do každej kuchyne. Povrch dosky bol vyrobený z kvalitného skla, ponúka tak vysokú odolnosť a jednoduchú údržbu.


Kľúčové vlastnosti varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1

  • Vstavaná indukčná varná doska s čiernym dizajnom so skleneným povrchom a skosenou prednou hranou
  • Virtual Flame Technology™ – LED osvetlenie horákov, ktoré vyzerá ako skutočný plameň (na ľahké rozpoznanie aktuálneho stupňa ohrevu)
  • Flex Zone Plus – široká ohrevná zóna na varnej doske, na ktorú sa zmestia aj tie najväčšie hrnce, či niekoľko menších naraz
  • Automatická Bluetooth konektivita s digestormi značky Samsung
  • Možnosť ovládania a kontroly varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 aj na diaľku pomocou WiFi pripojenia
  • Detská poistka zabráni nechcenému zapnutiu zariadenia
  • Dotykový LED displej na ovládanie intenzity ohrevu jednoduchým posuvným pohybom na paneli
  • Automatické bezpečnostné vypnutie varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 v prípade podozrivo dlhého ohrievania bez zmeny teplotného stupňa
  • Indikátor zostatkového tepla pre bezpečnosť vás aj vášho okolia


Technológia virtuálneho plameňa

Inovatívna technológia Virtual Flame Technology™ prináša úplne nový pôžitok z použitia indukčnej varnej dosky. Pre perfektný prehľad o tom, ako intenzívne vstavaná varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 aktuálne hreje, je vybavená LED osvetlením, ktoré vyzerá ako plameň skutočného plynového horáka. Ovládanie varnej dosky je tak úplne intuitívne a ľahko spoznáte, či sú horáky zapnuté, či vypnuté.

Zóna na flexibilné varenie mnohých jedál

Indukčná varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 má ešte ďalšiu výhodu – tzv. Flex Zone Plus. Vďaka tejto zóne môžete variť rôzne druhy jedál naraz, či neobvykle veľké porcie, na ktoré sú bežné horáky malé. Ide o širokú zónu umiestnenú na varnej doske, ktorá vám poskytne maximálnu flexibilitu v kuchyni. Dá sa na ňu umiestniť niekoľko hrncov rôznych veľkostí a čo viac, sama Flex zóna varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 dokáže určiť počet týchto hrncov, ich veľkosť i tvar. Všetko sa teda vďaka inteligentnej technológii varí rovnomerne a bez „mŕtvych miest“, kde by sa zbytočne plytvalo energiou.

Ovládanie digestora a varnej dosky bezdrôtovo jedným dotykom

Pohodlným uľahčením pre každú kuchárku, či kuchára bude určite aj Bluetooth konektivita medzi digestorom a varnou doskou Samsung NZ64N9777GK/E1. Ak vlastníte digestor značky Samsung, budete môcť nastavovať digestor bezdrôtovo, pomocou ovládacích prvkov na varnej doske.

Varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 šetrí váš čas a maximalizuje vaše pohodlie

Obrovské zjednodušenie varenia vo vašej domácnosti určite prinesie možnosť ovládať varnú dosku Samsung NZ64N9777GK/E1 na diaľku, a to vďaka WiFi pripojeniu. So zariadením s operačným systémom Android, alebo iOS budete môcť odkiaľkoľvek sledovať aktivitu svojej varnej dosky, alebo kontrolovať horáky napríklad keď práve nebudete doma. Časovú úsporu vám táto funkcia varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 určite prinesie aj v prípade, že si budete diaľkovo nastavovať časovač varenia a prijímať upozornenia v reálnom čase.


Intuitívne posuvné ovládanie teploty

Rýchlu a presnú reguláciu horákov pri varnej doske Samsung NZ64N9777GK/E1 zabezpečí pohodlné ovládanie pomocou posuvného panela na dotykovom LED displeji. Nastaviť si tú správnu teplotu na varnej doske nebolo nikdy jednoduchšie – stačí posunúť prst a úroveň tepla bude jedným pohybom presne taká, akú si prajete.


Varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 nikoho neohrozí

Vďaka tomu, že má vstavaná varná doska Samsung NZ64N9777GK/E1 vo výbave aj detskú poistku, už sa o svoje deti nebudete musieť pri varení obávať. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo a indukčná varná doska bude chránená proti neúmyselnému zapnutiu. Samsung NZ64N9777GK/E1 teda zabraňuje prípadným úrazom.


Zabezpečenie aj v prípade, že na zapnuté ohrievanie zabudnete

Bezpečnosť varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 zvyšuje ešte ďalší prvok, a to automatické bezpečnostné vypnutie v prípade vašej neprítomnosti. Ak indukčná varná doska vyhodnotí, že sa niektorá z jej zón zahrieva nezvyčajne dlho bez akejkoľvek interakcie zmeny stupňa ohrievania, automaticky všetky varné zóny vypne.


Indikácia zostatkového tepla

Využívať zvyšné teplo varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 je efektívne a zároveň bezpečné. Vďaka dvojstupňovému indikátoru zostatkového tepla budete presne vedieť, kedy môžete ešte varnú dosku používať na ohrev a šetriť tak energiu, a zároveň kedy už bude bezpečné sa jej dotknúť. Ak uvidíte na varnej doske písmeno „H“, znamená to, že teplota varnej dosky Samsung NZ64N9777GK/E1 sa pohybuje nad 60 °C. Vo chvíli, keď sa táto indikácia vypne, doska už vychladla a je bezpečná.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Funkcie a vlastnosti Detská poistka, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Výška 5,6 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo
Kód:  SAMVD004
Produktové číslo:  NZ64N9777GK/E1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19