Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG NZ64M3707AK/UR

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NZ64M3707AK/UR


Intuitívne a jednoduché ovládanie

Ovládanie indukčnej varnej dosky SAMSUNG NZ64M3707AK zvládne naozaj každý. Prostredníctvom LED ovládacieho panela si okamžite nastavíte či upravíte úroveň tepla pre každú varnú dosku. Reguláciu teploty vykonávajte prostredníctvom posunu prsta po LED paneli.



Okamžité vypnutie varných zón

Minimalizujte nebezpečenstvo nehôd. Funkcia Quick stop umožňuje okamžité vypnutie varnej zóny jednoduchým dotykom prsta. Vďaka tomu zabránite vytekajúcim hrncom alebo pripáleným panviciam. Takisto zastavíte celé varenie, ak potrebujete okamžite odbehnúť z kuchyne.



Vysoký výkon každej varnej dosky

Funkcia Power Boost zabezpečí rýchlu prípravu vašich pokrmov bez zbytočného času stráveného pri sporáku. Táto funkcia poskytuje každej varnej zóne dostatočný výkon, ktorý zaistí rýchle zahriatie už za 10 minút. Zahriatie veľkého hrnca polievky či privedenie vody do varu je len otázkou pár minút.


Bezpečné varenie s indukčnou doskou SAMSUNG NZ64M3707AK

Prehľadné kontrolky indukčnej dosky SAMSUNG NZ64M3707AK vás ochránia pred popálením od horúceho povrchu. Indikátor v tvare písmena veľké H vás informuje o tom, že povrch je stále horúci. Ak sa indikátor zmení na malé h, tak sa povrchu môžete bez strachu dotknúť. Praktické predovšetkým pri upratovaní po varení.



Správny riad pre správnu varnú zónu

Ak panvicu alebo hrniec umiestnite na dosku, tak detektor okamžite vyhodnotí, či je daný priemer a veľkosť vhodná pre vybranú zónu. Pokiaľ riad zakrýva menej ako 60 % zóny, tak vás upozorní na možnosť použitia iného riadu.



Detský zámok pre bezpečnosť vašich detí

Bezpečnosť vašich detí je prioritou Samsungu. Unikátny detský zámok zabráni aktivovaniu indukčnej dosky aj tým najzvedavejším deťom. Ovládací panel uzamknete stlačením jedného tlačidla. Minimalizujete tým riziko popálenia.



Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla

Rozmery varnej dosky

Výška 5,7 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Zaoblené hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  SAMVD002
Produktové číslo:  NZ64M3707AK/UR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14