Obnoviť stránku

SAMSUNG NZ64H37075K/EO

5 1 hodnotení
359,90 €

SAMSUNG NZ64H37075K/EO

Indukčná varná doska Samsung NZ64H37075K/EO ponúka rýchlejšie varenie s jednoduchým ovládaním

Nastavte si teplotu ohrievania presne podľa potrieb pripravovaného jedla. Vďaka dvojnásobne širokému LED panelu môžete hodnoty na indukčnej ploche ovládať oveľa jednoduchšie a precíznejšie. Stačí iba prejsť prstom a indukčná varná doska Samsung NZ64H37075K sa okamžite prispôsobí všetkým vašim kulinárskym prianiam.

Pre bezpečie vo vašej kuchyni

Už nemusíte chaoticky pohybovať rukami a hľadať správne tlačidlo, či gombík na vypnutie keď vám nešťastnou náhodou preteká hrniec, alebo sa vám pripaľuje panvica. Vďaka funkcii Quick Stop stačí jediný dotyk prsta na varnej doske Samsung NZ64H37075K/EO a okamžite na indukčnej doske vypnete všetky varné zóny. Vaša pracovná plocha predíde väčším pohromám a vaša hlava môže byť o niečo pokojnejšia.

Indukčná doska Samsung NZ64H37075K je výkonná aj v okamihoch zhonu

Návšteva prišla skôr, ale vy ešte nemáte navarené? Žiadny problém! Indukčná doska Samsung NZ64H37075K si s tým hravo poradí. S funkciou Power Boost dodáte vašej platni dodatočný výkon, takže teplé predjedlá, či polievku môžete servírovať už do desiatich minút. Spoľahlivo vám ušetrí čas a vaše pokrmy budú rovnako lahodné, ako keby ste ich ohrievali v štandardnom režime.

Indukčná platňa Samsung NZ64H37075K/EO dáva pozor za vás

Neplytvajte zbytočne elektrickou energiou len preto, že ste omylom vybrali nesprávnu varnú zónu. Indukčná platňa Samsung NZ64H37075K vás pomocou inteligentnej funkcie Auto Pan Detector upozorní, keď na veľkú plochu dáte príliš malú panvicu, alebo hrniec. Analyzuje totiž veľkosť nádob a vyhodnocuje, či je na varenie na zvolenej zóne vhodná. Ak hrniec zakrýva menej ako 60 % indukčnej varnej zóny, indukčná platňa vám túto informáciu automaticky oznámi a navrhne vám vhodnejšie riešenie. Aj to z nej robí neoceniteľného pomocníka do vašej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Nie

Rozmery varnej dosky

Výška 5,7 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Zaoblené hrany
Rámik S rámikom
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  SAMVD001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NZ64H37075K/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04