Obnoviť stránku

Samsung NVMe SM961 256GB

Príslušenstvo k tovaru

Samsung NVMe SM961 256GB

Pre potešenie náročných profesionálov, ktorým výkon bežných SSD nestačí, prichádza enormne rýchly disk od Samsung. Štandardné SSD značne prekoná výkonom, energetickou efektivitou aj spoľahlivosťou. Enormnú priepustnosť najnovšej technológie V-NAND hravo zvládne aj dátovo náročné úlohy, ako sú simulácie grafických návrhov, podrobné analýzy dát a iné príležitosti, kedy sa spracováva veľký objem dát. Inovatívne poňatie tiež zvyšuje odolnosť a predlžuje životnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • SSD budúcej generácie už dnes
  • Bezkonkurenčný výkon
  • Dlhší čas na batériu (až 1,5× energeticky účinnejšia)
  • Vyššia odolnosť voči opotrebovaniu pre dlhšiu životnosť
  • Kompaktné prevedenie M.2 (rozhranie NVMe so zbernicou PCI Express Gen 3× 4)

Rozhranie pre takéto vyťaženie

Disk bol navrhnutý pre ostrieľaných mobilných užívateľov, a tak je nadmieru jasné, že sa s relatívne veľkým, 2,5" formátom nepočíta. Namiesto toho je v kompaktnom prevedení M.2, ktoré je doménou práve špičkových notebookov a ultrabookov. Podporuje zbernicu PCI Express × 4 v 3. generácii, čím dosahuje vyššiu priepustnosť a nižšie časové odozvy. V jedinej sekunde spracuje oveľa väčšie množstvo dát než bežný SATA SSD.

Kód:  SAS014b
Produktové číslo:  MZVPW256HEGL-00000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13