Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex


Flexibilné dvierka s možnosťou otvárania

Pre väčší komfort počas varenia vašich pokrmov je vstavaná rúra Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex vybavená flexibilnými dvierkami. Hornú zónu môžete použiť pre menšie jedlá a vďaka dvierkam ju ľahko otvoríte bez straty tepla v spodnej časti rúry Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex. Samozrejme môžete tiež otvoriť celé dvierka a využiť tak celý priestor kuchynskej rúry.



Pripravíte viac jedla s maximálnou efektivitou

Vďaka hornej a dolnej zóne s rôznym nastavením teploty a času dosiahnete optimálne výsledky počas varenia vašich pokrmov. V oboch zónach nedochádza k strate tepla alebo prekážaniu v spodnej zóne. Efektívne tak pripravíte v rúre na pečenie Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex rôzne jedlá, s ktorými oslníte nejedného hosťa.


Ušetrite hŕbu času a energie

Príprava jedla nemôže byť jednoduchšia. Vstavaná rúra Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex vám ušetrí nielen veľa času, ale aj energie pri príprave vašich chutných pokrmov. Pri použití hornej polovice zóny môžete skrátiť dobu prípravy jedla o 22 % a spotrebovať tak až o 20 % menej energie v porovnaní s použitím celej rúry Samsung NV75N7677RS/EO.


Praktické funkcie na prípravu dokonalého jedla

Spoločnosť Samsung vám ponúkne sprievodcu varenia, ktorý vám odporučí optimálny režim pre daný pokrm, a to aj pre súčasné varenie v dolnej a hornej zóne. K dispozícii budete mať tiež praktickú funkciu Môj recept, kde si môžete zapisovať všetky vaše obľúbené recepty. Keď ich budete chcieť opäť uvariť, budete ich mať vždy pri ruke.



Jednoduché ovládanie elektrickej rúry Samsung NV75N7677RS pomocou WiFi pripojenia

El. rúra Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex má možnosť pripojenia na WiFi a ovládanie prostredníctvom tabletu alebo smartfónu. Vstavanú elektrickú rúru tak môžete ovládať kedykoľvek a kdekoľvek pomocou aplikácie. Skontrolujte či upravte teplotu počas varenia alebo vyberte prednastavenú funkciu automatického varenia. To, a ešte mnoho ďalšiehomôžete využívať presne podľa vašich aktuálnych potrieb.



Pyrolytické čistenie rúry Samsung NV75N7677RS

Údržba kuchynskej rúry je dôležitá nielen z vonkajšej strany, ale aj vo vnútri. Práve preto je rúra Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex vybavená pyrolytickým čistením rúry, ktoré sa postará o dokonale čistý vnútrajšok bez použitia drahých čistiacich prostriedkov. Pyrolytický čistiaci systém zahrieva vnútro rúry, aby spálil všetok tuk a zvyšky po varení. Po dokončení procesu zostane rúra Samsung NV75N7677RS bez poškvrny, len s trochou popola, ktorý ľahko utriete handričkou či obrúskom.


Priestranná 75-litrová rúra na pečenie Samsung NV75N7677RS/EO

Vstavaná rúra Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex ponúka veľký 75-litrový priestor na prípravu väčšieho množstva jedla, ktoré môžete pripravovať naraz. Skrátite si čas počas varenia a môžete sa tak venovať svojej návšteve alebo ostatným činnostiam. Rúra pojme bez problémov sviatočnú hus či veľa iných jedál, ktorými oslníte vašich hostí.



Úsporná rúra Samsung s Eco convention

Vstavaná rúra Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Dokonca je vybavená Eco convention režimom.



Ľahké vyberanie pomocou vysúvacej lišty

Pre ešte komfortnejšiu obsluhu je elektrická rúra Samsung NV75N7677RS/EO Dual Cook Flex vybavená teleskopickou lištou, ktorá vám zaistí jednoduché a plynulé posúvanie dovnútra a von bez akéhokoľvek úsilia. Lišta vytvára oveľa menšie trenie, vďaka ktorému môžete jedlo piecť, otáčať a dochucovať aj bez toho, aby došlo k akémukoľvek rozliatiu tekutiny von. Vkladanie a vyberanie jedla je tak oveľa jednoduchšie a komfortnejšie než kedy predtým.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Ventilátor
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57 cm

Farba rúry

Farba Antikorová

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 75 l
Kód:  SAMSBI01
Produktové číslo:  NV75N7677RS/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16