Obnoviť stránku

SAMSUNG NV75N5573RS/EF Dual Cook

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NV75N5573RS/EF Dual Cook

Vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF umožní prípravu viacerých jedál naraz

Vďaka veľkému vnútornému priestoru 75 litrov je vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF ideálna na prípravu veľkého množstva pokrmov. Spotrebič vás poteší elegantným dizajnom a s využitím čistenia pomocou pyrolýzy bude vnútro rúry stále ako nové. Vďaka praktickej funkcii Voltage Control na ochranu proti prepätiu je prevádzka rúry maximálne bezpečná. Vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF vyniká inovatívnou technológiou Dual Cook, takže je možné pripravovať viac pokrmov naraz, pričom horná a dolná zóna si zachovávajú vlastnú teplotu i čas prípravy. Obe zóny je možné použiť aj spoločne, vďaka čomu bez problémov pripravíte veľké pokrmy. Vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF ponúka úspornú prevádzku, ktorá ju zaraďuje do kategórie A.

Jednoduchá údržba vstavanej rúry SAMSUNG NV75N5573RS/EF

Vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF disponuje špeciálnym  čistiacim systémom, ktorý pomocou pyrolýzy precízne spáli tuk a ďalšie zvyšky po pečení. Údržba rúry je vďaka tomu veľmi jednoduchá a po skončení čistiaceho programu stačí zvyšky popola zotrieť.

Vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF s teleskopickou lištou

Teleskopickú lištu je možné ľahko a rýchlo vysúvať, takže vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF je ideálna na použitie veľkých panvíc, či ťažkého riadu. Pripravované jedlo tak môžete kedykoľvek pohodlne otáčať, či ochutnávať bez obáv z neporiadku, alebo popálenia.

Veľký vnútorný priestor 75 litrov

Vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF disponuje veľkou vnútornou kapacitou 75 litrov. Vďaka tomu v nej bez problémov pripravíte viac pokrmov súčasne, napríklad plech so sušienkami a pekáč s mäsom.

Rúra SAMSUNG NV70M5520CB/EO ponúka úspornú prevádzku

Vďaka zaradeniu do energetickej triedy A je prevádzka vstavanej rúry SAMSUNG NV75N5573RS/EF veľmi úsporná, čím výrazne znižuje spotrebu energie.

Praktická ochrana proti skratu

Vstavaná rúra SAMSUNG NV75N5573RS/EF ponúka praktickú funkciu Voltage Control, ktorá bráni skratu a elektrickému poškodeniu z dôvodu nestabilného napätia. Spoľahlivo monitoruje aktuálnu úroveň napätia a v prípade potreby energiu stabilizuje, prípadne rúru SAMSUNG NV75N5573RS/EF vypne.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Parná funkcia, Pravý horúci vzduch, Spodný ohrev
Príkon 1 200 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 57 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Povrch proti odtlačkom prstov, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 75 l
Kód:  SAMTR005
Produktové číslo:  NV75N5573RS/EF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06