Obnoviť stránku

SAMSUNG NQ50J5530BS/EO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NQ50J5530BS/EO

Bez mikrovlnnej rúry sa v dnešnej domácnosti len málokto dokáže zaobísť. Samsung ponúka vstavanú mikrovlnnú rúru, ktorá svojím elegantným čiernym vyhotovením do kuchyne dizajnovo perfektne zapadne. Vstavaná mikrovlnná rúra Samsung NQ50J5530BS/EO dosahuje výkon až 800 W. Rúra disponuje veľkým objemom 50 l, čo ponúka veľa priestoru na ohrievanie jedla. Vďaka technológii rovnomerného ohrevu nebudete potrebovať otočný tanier. Dvierka rúry sa otvárajú nadol. Tento multifunkčný model sa dá využiť mnohými spôsobmi, keďže ovláda aj funkciu grilu. Ak sa rozhodnete využiť automatický program, len nastavíte typ pokrmu spoločne s jeho hmotnosťou a rúra sa už postará o ostatné. Horúci vzduch slúži na rýchle a zároveň stopercentné ohriatie pokrmu. Rúru môžete využívať aj na rozmrazovanie potravín. Detská poistka sa postará o bezpečie menších detí. Mikrovlnnú rúru Samsung NQ50J5530BS/EO budete môcť ovládať dotykovo. Súčasťou balenia je aj mriežka, plech a parná nádobka.


Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Samsung NQ50J5530BS/EO

  • Vstavaná mikrovlnná rúra s elegantným čiernym vyhotovením s antikorovými prvkami
  • Výkon s maximálnou hodnotou 800 W
  • Unikátna veľká kapacita 50 l
  • Vstavaná mikrovlnná rúra Samsung NQ50J5530BS/EO je vhodná do bežnej domácnosti
  • Postará sa o rýchly a zároveň rovnomerný ohrev jedla pomocou vykurovacích článkov a ventilátora, ktorý rozprúdi horúci vzduch po celom vnútornom priestore
  • Rúra je navyše vybavená funkciou grilu
  • Zatváranie dvierok je vybavené automatickým zastavením v nastavenej úrovni a tak nedochádza k hlučnému ani príliš rýchlemu zatvoreniu
  • S parným čistením stačí ťažko odstrániteľné nečistoty len ľahko utrieť z keramického vnútorného povrchu
  • Detská poistka sa postará o maximálnu bezpečnosť v domácnosti
  • Ovládanie mikrovlnnej rúry Samsung NQ50J5530BS/EO prebieha pomocou dotykového displeja
  • Dvierka sa vyklápajú smerom nadol
  • Príslušenstvo čiernej mikrovlnnej rúry Samsung NQ50J5530BS/EO: mriežka, plech a parná nádobka

Rovnomerné ohrievanie jedla v mikrovlnnej rúre Samsung NQ50J5530BS/EO

Rýchle a rovnomerné ohrievanie, to vám zaručí mikrovlnná rúra Samsung NQ50J5530BS/EO v čiernom vyhotovení. Vybavená je vykurovacími článkami a ventilátorom (konvekcia), ktorý rozprúdi horúci vzduch v celom priestore rúry. Zlatistú kôrku na pokrme vám zase v rúre Samsung NQ50J5530BS/EO zabezpečí funkcia grilu.

Široké možnosti so sprievodcom varením

Ako asistent pri vašom varení vám dobre poslúži Guide Lighting Control, tzv. digitálna prístrojová doska, ktorú má Samsung NQ50J5530BS/EO vo svojej výbave. Ovládať teplotu či dobu varenia, vyberať si z funkcií, alebo nastavovať možnosti čistenia podľa kontroliek na displeji, nič z toho nebolo predtým také jednoduché.

Zatváranie dvierok ticho a bezpečne

Pánt, ktorým je mikrovlnná rúra Samsung NQ50J5530BS/EO vybavená, sa postará o zastavenie dvierok v určitej úrovni a vy tak budete môcť zatvárať mikrovlnnú rúru ticho a bezpečne. Na nastavenej úrovni sa dvierka automaticky zastavia a vy sa tak nemusíte báť nepríjemného nárazu pri príliš rýchlom zatvorení.

Parné čistenie mikrovlnnej rúry

Vďaka parnému čisteniu, ktorým môžete mikrovlnnú rúru Samsung NQ50J5530BS/EO dokonale vyčistiť, sa ľahko zbavíte odolných škvŕn, či iných zvyškov potravín. Do rúry vložte nádobku s vodou a rúra sa sama postará o perfektnú prípravu na čistenie vnútrajšku zariadenia. Potom už stačí vnútrajšok mikrovlnnej rúry Samsung NQ50J5530BS/EO iba utrieť handričkou.

Veľká kapacita mikrovlnnej rúry Samsung NQ50J5530BS/EO

S touto mikrovlnnou rúrou nebude problém ani upiecť napríklad morku, alebo moriaka. Rúra Samsung NQ50J5530BS/EO totiž disponuje veľkou kapacitou a objemom 50 l, vďaka ktorému budete môcť pripravovať aj niekoľko pokrmov naraz. Upiecť si zásobu sušienok vám tak zaberie oveľa menej času ako v iných, menších spotrebičoch.


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna, Antikoro
Otváranie dvierok Výklopné dole

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 45,42 cm
Vonkajšia šírka 59,5 cm
Vonkajšia hĺbka 57 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Horúci vzduch, Rozmrazovanie, Gril, Časovač

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 3 000 W
Výkon grilu 2 500 W

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Parná nádobka, Plech
Kód:  SAMMW003
Produktové číslo:  NQ50J5530BS/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18