Obnoviť stránku

Samsung NaviBot VR5000

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung NaviBot VR5000

Domáce upratovanie nemá väčšina z nás práve vo veľkej obľube a obdobne to platí aj u luxovanie. Tak prečo si to neuľahčiť? Samsung prináša skvelého pomocníka, ktorý vám spríjemní prácu a vyluxuje za vás. Tento bezvreckový robotický vysávač vyniká predovšetkým svojím inovovaným systémom inteligentného mapovania miestnosti s rýchlym návratom k dokovacej stanici a následne späť na miesto posledného čistenia. Napred si zmapuje celú miestnosť a potom zhodnotí a navrhne najefektívnejší cestu upratovania. Všetky jeho činnosti a pohyby stráži 43 senzorov vrátane ďalších proti pádu, namotaniu kábla či antikolizního senzora. Vďaka mäkkému ochrannému pásu navyše neohrozí váš nábytok nežiaducimi nárazy. Všetky nečistoty sa ukladajú do zbernej nádoby vhodnej veľkosti 0,6 la určite prekvapí aj nízka hlučnosť a rýchlosť upratovania, ktorá sa pohybuje okolo 0,3 m / s. O napájanie sa stará Ni-MH batéria, ktorá udrží zariadenie pri živote po dobu až 120 minút, pričom sa do plna nabije za 90 minút.

Jednoduchý pritom všestranný pomocník

Ovláda sa veľmi jednoducho pomocou diaľkového ovládania alebo dotykových tlačidiel umiestnených priamo na tele prístroja. Práve vďaka prítomnosti ovládača oceníte praktickú funkciu Point Cleaning. Stačí, keď namierite na miesto kde chcete vysať, stlačíte tlačidlo a zariadenie začne upratovať vybraný priestor bez toho, aby ste ho museli prenášať. Prístroj ponúka hneď niekoľko módov vysávania ako napríklad Power Pet Cleaning mód, Silence mód alebo Edge mód pre dokonalé vyčistenie krajov miestnosti a iné. Iste oceníte aj rôzne príslušenstvo, v ktorom nájdete napríklad náhradný filter alebo virtuálna stena.

kľúčové vlastnosti

  • Systém navigácie Visionary MappingTM Plus System
  • jednoduché ovládanie
  • Rýchly a bezstarostný upratovanie
  • Niekoľko módov vysávania
  • rýchle nabíjanie
  • odložený štart

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ batérie Ni-MH
Doba nabíjania 1,47 h
Doba chodu 117,65 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Hlučnosť

Hlučnosť 70 dB

Farba

Farba Čierna
Kód:  SAMVR003
Produktové číslo:  VR5000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04