Obnoviť stránku

Samsung MX-T70/EN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung MX-T70/EN

Naštartujte vašu párty

Usporiadajte párty, na ktorú nikto nezabudne! Dvojsmerný zvuk Giga Party Audio MX-T70 od spoločnosti Samsung vás dostane do varu s vysokým výkonom 1 500 W.

Obklopte sa hudbou

Jedinečný dizajn Samsung Giga Party Audio MX-T70 v tvare rovnostranného trojuholníka vysiela zvuk do dvoch strán. Vďaka tomu šíri hudbu na váš tanečný parket v ešte širšom uhle.

Precíťte každý basový tón

Bez poriadneho basového podmazu nikdy neusporiadate skutočnú párty. S Giga Party Audio MX-T70 sa žiadneho basového faux-pas báť nemusíte, je vybavený 10-palcovým zabudovaným wooferom, ktorého silné hlboké basy ocenia aj vaši susedia. Premeňte každý bass drop na audio zážitok, ktorý vám zrýchli tep pomocou tlačidla Bass Booster, zosilňujúceho zvuk v nízkych frekvenciách až na maximálny výkon 1 500 W.

Nezabudnuteľná svetelná šou

Vytvorte šou, ktorá doslova vrhne na vašu párty nové svetlo. Giga Party Audio Samsung vám dáva možnosť stať sa pánmi párty osvetlenia na vašom večierku. LED svetlá môžete ľahko ovládať a prispôsobiť práve prehrávanej hudbe v aplikácii vo vašom smartfóne – k dispozícii máte hneď niekoľko rôznych LED režimov.

Majte zábavu pod palcom

Buďte dídžejom vašej párty kdekoľvek – v kuchyni pri príprave drinkov, alebo priamo v centre diania. Pre ľahké ovládanie hudby je vám k dispozícii mobilná aplikácia Giga Party Audio, v ktorej môžete nielen nastavovať ekvalizér a prepínať pesničky, ale aj ovládať zvukové a svetelné efekty reproduktora.

Karaoke bar u vás doma

Kultúra karaoke už dávno nie je populárnou zábavou iba v Japonsku alebo Južnej Kórei. Teraz už za ňou nemusíte ísť do drahých karaoke barov, svoje obľúbené songy si totiž zaspievate v nezameniteľnom podaní s priateľmi na vašej vlastnej karaoke párty s Giga Party Audio MX-T70 v režime Karaoke. Okrem ekvalizéra možno v mobilnej aplikácii ovládať aj najrôznejšie svetelné a zvukové efekty.

Až 10 Giga párty!

Jeden reproduktor Giga Party Audio je len začiatok. Zariadenia podporujú funkciu Group Play, ktorá vám umožní bezdrôtovo či káblom pripojiť až ďalších 9 reproduktorov Giga Party Audio.

Voda nie je nepriateľ

Aj majster tanečník sa niekedy potkne... Nešťastne vyliaty drink nemusí s Giga Party Audio nutne znamenať koniec večierku. Vrchný kontrolný panel reproduktora je vodoodolný – kvapky a škvrny mu nijak neublížia. Nijako sa teda neobmedzujte a ukážte všetkým vaše najlepšie tanečné kreácie.

Podeľte sa o svoj playlist

Ozajstní priatelia sa delia nielen o spomienky a zážitky, ale teraz aj o hudbu! Funkcia Bluetooth® Multi Connection vám umožní spárovať dve mobilné zariadenia a zdieľať s kamarátom vašu hudbu. Obaja teda môžete prehrávať songy z vlastného mobilu. Ste pripravení sa podeliť o váš playlist?

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 2 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Ovládanie Diaľkový ovládač

Stupeň krytia

Rozmery soundbaru

Šírka 46,3 cm
Hĺbka 45,5 cm
Výška 88,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 26,5 kg

Určenie

Určenie K TV, Párty
Kód:  WR622v
Produktové číslo:  MX-T70/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02