Obnoviť stránku

Samsung MW 733 KB / XEO

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung MW 733 KB / XEO

Moderná mikrovlnná rúra s keramickým vnútorným povrchom a elektronickým ovládaním vám zjednoduší každodennú prípravu pochúťok. Inovatívny trojitý systém distribúcie vĺn sa postará o rovnomerný prísun tepla pre pizzu aj pohár s mliekom. Moderným požiadavkám vychádza v ústrety systém Eco, ktorý ušetrí až 40% energie. Jeho aktiváciou sa po 5 minútach nečinnosti vypne displej.

Elektronické ovládanie s dotykovými tlačidlami je prehľadné, všetko je tu na svojom mieste. Dopĺňa ho LED displej a nechýba možnosť nastavenia aktuálneho času. Zvoliť si možno 6 výkonnostných stupňov a zároveň dobu ohrevu. Ďalšou možnosťou je okamžitý ohrev / varenie, kedy sa doba nastavuje automaticky, upravíte si len počet porcií stlačením tlačidla.

Chytro fungujú aj 4 automatické programy rozmrazovanie. Vyberiete program (mäso, hydina, ryby, ovocie) a hmotnosť a doba rozmrazovania a výkonnostný stupeň sa automaticky nastaví. Viacfázové varenie môžete naprogramovať pre varenie v 2 až 3 fázach. Takto si napríklad rozmrazíte potravinu a potom sa aktivuje varenie bez ďalšieho nastavenia.


Doplňujúce informácie:

Základné informácie:
Vnútorný objem: 20 l
6 úrovní výkonu
Trojitý systém distribúcie vĺn
Max. výkon ohrevu: 800 W
4 automatické programy pre varenie / rozmrazovanie: mäso, hydina, ryby, ovocie / bobuľovité plody
Viacfázové varenie

Všeobecné funkcie:
Maximálna doba prípravy: 99 min. 90 s
Nastavenie formátu času (12/24 hodín)
Zvukový signál po skončení prípravy
Povrch vnútorného priestoru: Epoxid
Otváranie dverí: tlačidlom

Fyzické údaje:
Vnútorné rozmery (Š x V x H): 330 x 211 x 309 mm
Vonkajšie rozmery (Š x V x H): 489 x 275 x 320 mm
Hmotnosť: 11 kg

Kód:  EAV2193s
Produktové číslo:  MW733 K-B/XEO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03