Obnoviť stránku

SAMSUNG MS23T5018AK/EO

148,90 €

SAMSUNG MS23T5018AK/EO

Voľne stojaca mikrovlnná rúra SAMSUNG MS23T5018AK/EO v čiernom vyhotovení sa stane vašim skvelým pomocníkom pri práci v kuchyni. Rovnako tak dobre mikrovlnka zaujme svojím štýlovým dizajnom a skrášli každý priestor, do ktorého ju umiestnite. Elegantný vzhľad podčiarkuje použitie kvalitných a odolných materiálov. Ovláda sa ľahko dotykovým ovládaním s LED displejom. Mikrovlnná rúra SAMSUNG MS23T5018AK/EO vám vďaka režimu ECO navyše ušetrí peniaze za energiu. Práve keramický povrch má niekoľko skvelých vlastností, napríklad sa ľahko čistí, je antibakteriálny a odolný voči poškriabaniu. Mikrovlnka disponuje množstvom funkcií a programov vrátane automatických programov.

Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry SAMSUNG MS23T5018AK/EO

  • Voľne stojaca mikrovlnná rúra s objemom 23 litrov
  • Mikrovlnka SAMSUNG MS23T5018AK/EO v štýlovom čiernom vyhotovení
  • Dotykový ovládací panel
  • Príkon rúry 1 150 W
  • Jednoduchá príprava jedál z čerstvých surovín
  • Čierna mikrovlnka SAMSUNG MS23T5018AK/EO má vo výbave automatické programy
  • Povrch vnútorného priestoru z keramického smaltu, ktorý má mnoho užitočných vlastností (napr. ľahko sa udržuje, nepoškriabe sa, je antibakteriálny, nezmení farbu)
  • Po skončení prípravy zvuková signalizácia
  • ECO mód
  • Detská poistka
  • Udržiavanie teploty uvareného pokrmu

Zdravé a moderné varenie vo vašej kuchyni

Voľne stojaca mikrovlnná rúra SAMSUNG MS23T5018AK/EO na rýchlejšie rozmrazovanie

V mikrovlnnej rúre SAMSUNG MS23T5018AK/EO môžete rozmrazovať pokrmy podľa svojich potrieb. Funkcia Rozmrazovania vám zaistí rýchle a zároveň rovnomerné rozmrazenie potravín. Voľne stojaca mikrovlnná rúra má 5 prednastavených druhov jedál, automaticky tak nastaví čas rozmrazovania. Do mikrovlnky stačí vložiť daný pokrm a zvoliť príslušný program a hmotnosť potravín.


Mikrovlnka SAMSUNG MS23T5018AK/EO s elegantným dotykovým ovládacím panelom

Dotykový ovládací panel so 6 základnými tlačidlami vám uľahčí používanie mikrovlnnej rúry SAMSUNG MS23T5018AK/EO. Nielen, že dobre vyzerá, ale všetky nastavenia vykonáte rýchlym pohybom prsta. Rovnako ako dvierka sú vyrobené zo skla, celá mikrovlnka tak pôsobí štýlovým a minimalistickým dojmom.



Mikrovlnná rúra Samsung má kvalitné keramické spracovanie

Dômyselný dizajn mikrovlnnej rúry SAMSUNG MS23T5018AK/EO oceníte nielen pri varení a pri pohľade zvonku, ale aj pri bližšom preskúmaní zvnútra. Interiér mikrovlnky je totiž vďaka kvalitnému spracovaniu a použitým keramickým materiálom vysoko odolný. Povrchová úprava sa ľahko čistí, vzdoruje poškriabaniu aj zmene farieb a navyše pôsobí antibakteriálne.

Trojitý systém vedenia tepla

Mikrovlnná rúra SAMSUNG MS23T5018AK/EO disponuje trojitým systémom vedenia tepla, ktorý mikrovlny rozptyľuje do troch smerov, takže sa dostanú do všetkých zákutí rúry a prestúpia pripravované pokrmy z hneď niekoľkých strán. Všetky pokrmy uvaríte dôkladnejšie, rýchlejšie a úplne rovnomerne.


Prednastavené programy na chutné a rozmanité pokrmy

Pokiaľ si neviete rady, aký pokrm uvariť, nelámte si dlhú hlavu. Voľne stojaca mikrovlnná rúra SAMSUNG MS23T5018AK/EO je totiž vybavená prednastavenými programami, ktoré vám pomôžu vybrať vhodný recept. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a nastaviť hmotnosť – o všetko ostatné sa rúra postará za vás.

Režim Eco na šetrenie energie aj životného prostredia

Prepnite na pohotovostnýrežim stlačením tlačidla Eco Mode. Ekologická prevádzka šetrí náklady a zároveň pomáha chrániť životné prostredie. Voľne stojaca mikrovlnka v rámci úsporného režimu spotrebováva čo možno najmenšie množstvo energie na udržanie svojich základných funkcií. 

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Čierna
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 27,5 cm
Vonkajšia šírka 48,9 cm
Vonkajšia hĺbka 36,3 cm
Vnútorná výška 21,1 cm
Vnútorná šírka 33 cm
Vnútorná hĺbka 32,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické, Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Špeciálna úprava interiéru, Bez grilu, Rýchle rozmrazovanie

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 150 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  SAMMW020
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MS23T5018AK/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07