Obnoviť stránku

SAMSUNG MS23K3513AW/EO

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
108,90 €

SAMSUNG MS23K3513AW/EO

Mikrovlnka Samsung MS23K3513AW/EO – rýchlejšie rozmrazovanie

Mikrovlnka Samsung MS23K3513AW/EO dokáže rozmraziť rôzne pokrmy za krátky čas. Funkcia Rozmrazovanie vám zaistí rýchle a zároveň rovnomerné rozmrazenie potravín. Funkcia si dokonca pamätá 5 nastavených druhov mrazených jedál, automaticky tak nastaví čas rozmrazovania. Do mikrovlnnej rúry stačí vložiť daný pokrm a zvoliť príslušný program.


Keep Warm - funkcia pre uchovanie správnej teploty

Aby ste zachovali čo najlepšiu kvalitu pripravovaných pokrmov, využite praktickú funkciu Keep Warm, ktorá pomocou vykurovacieho telesa dokáže udržať správnu teplotu pokrmov. Vďaka tomu si nemusíte robiť starosti s tým, že jedlo bude studené. Táto šikovná funkcia mikrovlnnej rúry Samsung MS23K3513AW/EO bude skvelým pomocníkom pri príprave viacerých jedál naraz.


Mikrovlnka Samsung MS23K3513AW/EO v kvalitnom keramickom vyhotovení

Mikrovlnka Samsung MS23K3513AW/EO a jej dômyselný dizajn oceníte nielen pri varení a pri pohľade zvonku, ale aj pri bližšom preskúmaní zvnútra. Interiér mikrovlnnej rúry je totiž vďaka kvalitnému spracovaniu a použitým keramickým materiálom vysokoodolný. Povrchová úprava vzdoruje poškriabaniu aj zmene farieb a navyše pôsobí antibakteriálne. 


Nastavené programy pre chutné a rozmanité pokrmy

Pokiaľ si neviete rady, aký pokrm uvariť, nelámte si s tým dlho hlavu. Mikrovlnná rúra Samsung MS23K3513AW/EO je totiž vybavená nastavenými programami, ktoré pomôžu vybrať vhodný recept. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a o všetko ostatné sa rúra postará za vás.


ECO Mode zaistí nižšiu spotrebu

Pomáha nielen s varením, ale aj rodinným rozpočtom. S mikrovlnnou rúrou Samsung MS23K3513AW/EO totiž znížite náklady na energie. Za pomoci inteligentného riešenia ECO Mode zaistí, aby potrebné základné funkcie rúry vyžadovali minimum energie. Tým sa výrazne zníži spotreba v pohotovostnom režime aj účet za elektrinu. 


Deodorizácia a vždy čistá mikrovlnka Samsung MS23K3513AW/EO 

Mikrovlnka Samsung MS23K3513AW/EO ponúka tiež užitočnú funkciu deodorizácie, ktorá využíva prúdenie vzduchu z rúry na odstránenie akýchkoľvek zápachov. Vďaka tejto praktickej funkcii si môžete ohrievať rôzne typy pokrmov bez toho, aby došlo k nežiaducemu miešaniu chutí a vôní.




Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Biela
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 27,5 cm
Vonkajšia šírka 48,9 cm
Vonkajšia hĺbka 37,4 cm
Vnútorná výška 21,1 cm
Vnútorná šírka 33 cm
Vnútorná hĺbka 32,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 150 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  SAMMW009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MS23K3513AW/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03