Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung MS23F301TAS/EO

4,8 287 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
93,90 €

Samsung MS23F301TAS/EO

Ľahšia príprava rozmanitých jedál

Nemusíte vymýšľať rôzne zložité spôsoby prípravy pokrmov alebo si lámať hlavu nad tým, aké nastavenie je pre danú potravinu najvhodnejšie. Pri mikrovlnnej rúre Samsung MS23F301TAS jednoducho využijete jednu z 20 nastavených volieb tepelnej úpravy. Zdravé domáce jedlá tak pripravíte ľahko a rýchlo.

Dizajnový doplnok vašej kuchyne

Štýlové vyhotovenie rúry ide ruka v ruke s jej praktickým používaním. Bude preto nielen pomocníkom v kuchyni, ale aj pôsobivým doplnkom domácnosti. Dvierka z čierneho skla s jemným vzorom jej prepožičiavajú rafinovanú eleganciu. Ovládanie v nerezovom vyhotovení a ľadovo modrý displej dokonale dokresľujú jej luxusný vzhľad.


Kvalitné keramické spracovanie

Jej dômyselný dizajn oceníte nielen pri varení a pohľade zvonka, ale aj pri bližšom preskúmaní zvnútra. Interiér rúry je totiž vďaka kvalitnému spracovaniu a použitým keramickým materiálom vysoko odolný. Povrchová úprava vzdoruje poškrabaniu i zmene farieb a naviac pôsobí antibakteriálne.


ECO Mode zabezpečí nižšiu spotrebu

Pomáha nielen s varením, ale i rodinným rozpočtom. S mikrovlnnou rúrou Samsung MS23F301TAS totiž znížite náklady na energie. S pomocou inteligentného riešenia ECO Mode zaručí, že nutné základné funkcie rúry budú vyžadovať minimum energie. Tým sa výrazne zníži spotreba v pohotovostnom režime i účet za elektrinu.



Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Antikoro
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 27,5 cm
Vonkajšia šírka 48,9 cm
Vonkajšia hĺbka 37,4 cm
Vnútorná výška 21,1 cm
Vnútorná šírka 33 cm
Vnútorná hĺbka 32,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Bez grilu

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  EAV2192u
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MS23F301TAS/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14