Obnoviť stránku

Samsung MicroSDXC 512 GB PRO Ultimate + USB adaptér

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
71,90 €

Samsung MicroSDXC 512 GB PRO Ultimate + USB adaptér

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC 512 GB PRO Ultimate + USB adaptér


Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Ultimate

Stvorená pre kreatívnych tvorcov

Vstúpte do novej etapy ukladania dát s pamäťovými kartami Samsung MicroSD PRO Ultimate určených na profesionálne použitie. Podporujú všetko v rámci náročnej tvorivej činnosti. Ide o ideálne príslušenstvo určené na záznam dlhých videí v 4K rozlíšení.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Ultimate

Špičkové rýchlosti na čítanie aj zápis

Rýchlosť prenosu dát sa v prípade pamäťovej karty Samsung MicroSD PRO Ultimate pohybuje na úrovni až 200 MB/s na čítanie a 130 MB/s na zápis. Vďaka tomu môžete venovať viac času tvorbe a menej času ukladaniu. SD karta sa tiež pýši certifikáciou U3 a V30, čo vám garantuje rýchle načítanie aj záznam videa v rozlíšení 4K.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Ultimate

Na kartu Samsung MicroSDXC 512 GB PRO Ultimate uložíte množstvo dát

Nájdite si svoju ideálnu kapacitu a osloboďte svoje zariadenie od limitov. SD karty Samsung PRO Ultimate sú k dispozícii s kapacitou 128 GB, 256 GB alebo 512 GB. Vďaka rozličným kapacitám si ľahko vyberiete kartu presne pre váš spôsob použitia. Už sa nebudete musieť trápiť nedostatkom priestoru - na uloženie vašich spomienok ho vždy bude dostatok.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Ultimate

Prispôsobí sa všetkým potrebám

Či už používate smartfón alebo hernú konzolu, tak sa vždy môžete plne spoľahnúť na rozsiahlu kompatibilitu. Micro SD karta Samsung PRO Ultimate je skutočný tímový hráč, pokiaľ ide o náročné používanie aplikácií vrátane multitaskingu alebo ukladanie súborov - a je možné ju použiť aj s akčnými kamerami a dronmi.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Ultimate

Spoľahlivá a odolná konštrukcia so zárukou na 10 rokov

Pamäťová karta Samsung PRO Ultimate prešla náročným testovaním v mnohých situáciách. Má teda garantovanú odolnosť voči magnetom alebo X-ray žiareniu. Tiež vydrží mnoho hodín v slanej vode a funguje pri prevádzkových teplotách od -25 °C do 85 °C.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Ultimate

Samsung ako svetová jednotka v pamätiach typu flash

Užite si špičkový výkon a spoľahlivosť, ktorú vám dopraje jedine svetová jednotka na poli pamätí typu flash od roku 2003. Firmware aj všetky komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo umožňuje kompletnú integráciu a výslednú kvalitu, na ktorú sa môžete spoľahnúť.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10

Vlastnosti

Vybavenie USB čítačka
Odolná proti Teplu, Vode, Nárazu, Röntgenu, Magnetizmu
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K
Kód:  SASD016m4
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  MB-MY512SB/WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11