Obnoviť stránku

Samsung MicroSDXC 512 GB PRO Plus + USB adaptér

4,6 11 hodnotení

Samsung MicroSDXC 512 GB PRO Plus + USB adaptér

Spoľahlivý výkon a nadštandardná rýchlosť zápisu

Spoľahlivý výkon a nadštandardná rýchlosť zápisu. Tým sa vyznačuje pamäťová karta Samsung MB-MD512KB/WW, ktorá vám umožní okrem iného aj zachytiť plynulé 4K videá vaším telefónom, či dronom. Pamäťovou kartou si môžete rozšíriť úložisko na hranie aj tých najnáročnejších hier na výpočtový výkon. Navyše získate vysokú rýchlosť a kapacitu, nech už sa nachádzate kdekoľvek na cestách.


Pamäťová karta Samsung MB-MD512KB/WW vám umožní zachytiť ten správny okamih

Sekvenčná rýchlosť čítania/zápisu pamäťovej karty Samsung MB-MD512KB/WW U3, s triedou 10 až 160/120 MB/s vám umožní ľahko snímať a prenášať veľké množstvo fotografií. Hravo zvládne aj videá s rozlíšením 4K, ktoré zostávajú pri rýchlostiach UHS-I, V30. Hodnotenie A2 zaručí uloženie viacerých aplikácií, či hier.


Viac priestoru na uchovanie všetkých potrebných súborov

Micro SDXC karta 512 GB Samsung MB-MD512KB/WW vám ponúkne dostatočný priestor na uchovanie všetkých potrebných súborov. Disponuje kapacitou 512 GB na uloženie unikátnych záberov i fotografií vo vysokom rozlíšení. Vďaka tejto pamäťovej karte si navyše rozšírite všetky svoje obľúbené aplikácie a médiá.



Odolná a nárazuvzdorná pamäťová karta, ktorú nič neprekvapí! 

Karta micro SDXC 512 GB Samsung MB-MD512KB/WW je vodotesná1, odolná proti pádom2, odoláva vysokým teplotám3, opotrebovaniu4 i röntgenovým zariadeniam5. Je to jednoducho spoločník na všetky cesty, ktorého naozaj nič nezaskočí! Všetky súbory budú v úplnom bezpečí. Na flash disk sa vzťahuje aj 10-ročná záruka. Všetko potrebné o záruke nájdete TU.


Samsung, svetová jednotka v pamäťových flash kartách

Špičkový výkon a spoľahlivosť vám ponúka spoločnosť Samsung už od roku 2003. Všetok firmware a komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo umožňuje kvalitné spracovanie, na ktoré sa môžete spoľahnúť!

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I, U3

Vlastnosti

Odolná proti Teplu, Vode, Nárazu, Röntgenu, Magnetizmu
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K
Kód:  SASD016j4
Produktové číslo:  MB-MD512KB/WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16